- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Погледнете де притеснявам сеееее :(:X ;(
За близнацитеПървоначално написано от buuu
![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
отново напълно съгласна с kalpazanka. при положение, че цикълът ти е редовен, въпреки, че ситуацията е била рискова, вероятността да си била в овулация = да си забременяла е минимална.
сега наистина можеш да очакваш да ти закъснее/подрани и т.н., но не заради бременност, а заради хормоните, които са в хапчето. възможно е обаче и да ти дойде навреме, така че спри да се шашкаш и мисли повече другия път.
Too much energy, too little time...
ем да ама неска трябва да ми дойде пък още няма нищо![]()
If I played you like a toy?
Изпий още един Ескапел, може и да ти дойдеПървоначално написано от buuu
![]()
Шегувкам се, МЦ ти се е разбъркал от левоноргестрела. Очаквай изненади следващите няколко месеца и не разчитай на календарния метод- много вероятно е да ти се разбута МЦ.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Всички тия тревоги и пари хвърлени буквално на вятъра ,можеха да се заменят с презервативи ,дори ся някой да каже "ама може се скъса" - слагайте по 2 едновременно ако трябва ...3 лв е кутийка Durex се ще ви стигне ..а сега хапове ,тестове ,главоболия ...![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
неска синаправих тест- 1 ден след закаснението -отрицателен е ама ше си направя и на 7мия и 14тия ден .. да се надяваме да не ми закаснее много![]()
![]()
Да бе 2 презерватива-глупости.Ако е правилно поставен 1 ще свърши работа...Първоначално написано от d3d0ks7eR
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
А трябва ли да има зацапване след приема на хапчето ? Защото неска е 2рия ден от закаснението на М ,а в нета четах ,че ако има зацапване значи че не си бременнаТова вярно ли е или при всеки е индивидуално ?
![]()