- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- проблем с родителите ми
здр. Имам проблем имам си гадже.Той е от едно село а аз от град. За сега си пищем само по скупе и си говорим по телефона. Обаче той ми каза че иска да дойде да ме види и трябва да спи в къщти. Аз казах на майка ми за него а тя не го взе на сериозно баща ми даже не знае. Проблема е че незнам как да им го кажа това ми се случва за 1 път. И незнам как да посъпя. На гаджето ми му казах че няма да има проблем това.Много съм притеснена
Незнам какво да правя. Ако може ми дайте някои съвет или подход.Ако може по-бързо да дадете отговори ще съм ви благодарна не остава много време
![]()
![]()
Е вие откога ходите? Не сте излизали, и изведнъж искаш да спи у вас. Вижте се някъде навънка замалко. Изведнъж изтръсваш на ваще за тази връзка. Нека разберат, че е сериозно, и ти се доверят, и след това ще го доведеш да се запознаят, и съответно да спи у вас.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Стига бе, от 1 месец си пишеш с някакъв и той ще идва да спи у вас... Виждали ли сте се? На колко си години?
Lexynnka
Мисля, че 1 месец е твърде малко. Не искам да прозвучи дразнещо, или гадно, но според мен тази връзка е обречена. Мисля, че трябва да си поговорите, и да му кажеш, че неможе да стане това, което иска. Недей да се караш с вашите и да правиш, всичко възможно за да запазиш връзката ви. Виждайте се някъде навънка за малко, ако трябва да е. Но според мен няма да издържите.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
А той на колко е?
Според мен изобщо не е удачно да идва у вас като не сте се виждали изобщо, да не говорим пък и че си малка още и няма какво да направиш. Родителите ти не го познават и е нормално да го приемат на шега.
@Никито
За теб тва не се отнася, ти можеш да си идваш у нас![]()
![]()
Lexynnka
А аз знам Сашо, покана не ми трябва![]()
например ако се видим и след колко време ще е по-добре да идва![]()
Първоначално написано от spopi
Мии, така да го кажа: След като го опзнаеш добре и след като го запознаеш с родителите му и той с неговите, тогава ще е подходящо да спи у вас
Lexynnka
Ами, излизайте известно време. Нека вашите разберат, че е сериозна връзка, ако такава я чуствате и двамата. След време примерно месец, запознай го с вашите някой ден и така след това вече може да опитате. Пък и вашите може да си мислят, че искате да правите нещо, и затова да не дават. Няма закъде да бързате.
И за бога, ако спи у вас си вземете презервативи, че после няма да ми се разправя да ти обяснявам каква е вероятността да си станала мама![]()
Lexynnka
Ох Сащо гледай ти да имаш![]()
Иначе към авторката - това усложнява разрешението на вашите. Смисъл, ако искате да правите секс.. затова ли искаш да дойде у вас?
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Ще намерим, споко, ти идвай. Иначе ти ще питаш ли майка си преди тва?
![]()
Lexynnka
Не ми той трябва се пак някъде да спи не мога да го оставя на улицата![]()
колко романтично .. много ли ти е миличък![]()
Иначе Сашо незнам сигурноПопринцип важните неща ги казваш.. трябва се радвашш
![]()
Хотелче бе, в тая криза бая са паднали цените...Първоначално написано от spopi
![]()
Lexynnka
Нещо не те разбрах, закво да се радвам, да не е да идваш?Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
Иначе по темата:
За хотела мжое да пробва "Ранни записвания" при някой туроператор, правят намеления![]()
Lexynnka
L0ST не съм трънала да права секс мисла че е още рано той не познава родителите ми та камо ли секс пък защо секи си мисли че като спи у някои ще правят секс.![]()
Аз за хотели говорих беПървоначално написано от spopi
. Ем що, той е случайно иска да спи у вас
![]()
Lexynnka
Е не бе, ама все пак родителите може всичко да си помислят. Хубаво е, че не мислиш за секс, дано и той е така.
Иначе към Сашо, искам да кажа, че трябва да се радваш, че си важен.![]()