- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблем с две мом4ета
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Имах три месечна връзка с едно момче ,но вече не го хар толкова мноого и скъсах с него ,той беше вцепенен и още ме обичаи ся се говори че е щял да ми предлага но аз вече ходя с друго момче от Гърция и не съм казала на никого ,и как мога да се отърва от него ,не искам да го нараня ,но трябвааааа.Моля ви даваите идеи!!!

Ами направо му го кажи. Безболезнен начин няма. Така или иначе ще го нараниш. По-добре от теб да чуе. Кажи, че си имаш друг, че вече всичко между вас е свършило и да не се връща повече назад в миналото.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Няма такъв начин..Каквото и да правиш - той ще бъде наранен..
Кажи му..Обясни му,че това е било само "временно влечение"..Кажи му,че си имаш друг приятел и че искаш да си с него ((с този от Гърция))
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Дай му да разбере,че си обратна.
При мен свърши работа (разбира се,трябваше да използвам и един приятел,за да бъде по-достоверно...но при вас,жените,е по-лесно)
Да не та е хванала тя с него да се целуватеПървоначално написано от dewadwda

-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Първоначално написано от dewadwda
Ужас, не ща и да си представям как сте я накарали да повярва..
Безболезнен начин няма. Кажи му го направо, това според мен е най-доброто решение.
Lexynnka
АА не искам да го виждам тваПървоначално написано от dewadwda

По темата: Безболезнен начин няма, както казаха и преди мен. Можеш само да бъдеш малко по-внимателна, но и това не е гаранция за по-добра реакция от негова страна.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't