- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- крещите ли им??
Крещите ли на родителите си,, понякога?? Ако ви ядосат,, например..а заяждате ли им се?![]()
Аз лично не,, но зависи и от родителите. Е понякога се случва да им се отворя,, но мн рядко.![]()
![]()
Не.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Ами да им крещя чак не, но доста често съм се заяждала.. Естествено без да прекалявам.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
аз ги оставам да си викат че като им отвръщам нема спиране след тва,цял ден може да си се караме...заяждам се като не иска да ми купи нещо...а като се съгласи,ми става гузно...и накрая оставам без нищо
![]()
понякога...
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
да, често .. дори понякога съжалявам, щото к'во ли разбирам аз, че съм тръгнала да викам и споря.
да..най-често като съм ядоса на някого мама го отнася без да е виновна(за което съжелявам)
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
НЕ!![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Веднъж си позволих да се разкрещя и тогава ме направиха на гъз. От тогава те ако ми крещят аз им говоря нормално и гледам да не си личи, че се треса от нерви и яд![]()
Трагедията е пълна...
Взаимно си крещим.![]()
You are broken, I can fix you...
По-добре крясъци - отколкото бой![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Съседите тропат по стената, когато се развикам...
После съжалявам, ама кво да се прави.Трима човека не се търпим.
![]()
Първоначално написано от ivcheto0o
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Не си позволявам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Крещя само когато се нарушава личното ми пространство.
В останалите случаи си мълча.
И спря да се върти за миг земята..
случвало се е
Просто аз
вече си мисля, че им харесва да ме дразнятособено татко почва да ми се смее и аз почвам мн да се нервя
всеки ден водим големи спорове голямо нещо
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
понякога![]()
Крещим си взаймно, всекидневно, дълго. После никой не съжалява, което до някъде е жалко. Но нещата вече са "изтървани".![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
определено да , но после ми излиза през носа. .![]()
I don`t care .. ;] ..
същата истоPияПървоначално написано от mimsitu
![]()
П.П. защо клевеP си с нов ник ?
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
за жалост да
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer