- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- целувки,докосвания и още нещо...
уууу,да да!Първоначално написано от kretenaila
Или с езиче по коремчетоо...
![]()
Got me feeling like extaZy...
Аз най-много обичам по вратлето. Най-добрия ми приятел научи гаджето на 1 трик и от тогава съм на 7мото небе. Не е смучка, а по скоро нежни целувки по вратлето с леко похапване със зъбки. Така де съвсем леко...не да ми отхапе врата.![]()
А той най-много обича по гръбчето. Размазва се от кеф като го галя, но съвсем нежно с връхчетата на пръстите минавам по кожата му на пресекулки. По този начин той усеща, че го галя, но в 1 момент пръстите ми изчезват и той само може да предполага къде ще се появят пак. Много обича по гръбчето и отстрани на тялото при талията, където кожата е адски чувствителна.![]()
Като изключим вратлето и гръбчето около вратлето, момичетата откачат и от смучки (е не чак смучки ами целувки с леко засмукване и лекичко хапане) в областта на хълбоците, отстрани където е извивката на талията и леко полеко надолу по диагонал в посока на лонното възвишение точно над тазовата кост. Просто откачат. Ял съм зверски шамари по гърба и са ме драли жестоко докато съм го правил това. Тотално откачат. Иначе аз като момче харесвам верно с ухото ми да си играят, да шептят и да пъшкат в него ама да не си врат езика вътре, щото е малко гадно. Харесва ми също да ме дерат лекичко с нокти по гърба. В разгара на събитията може и по-грубичко ама всичко е въпрос на усещане![]()
Първоначално написано от gLypChenCee
+1Първоначално написано от Xploder
:P :P
И аз така..целуне ли ми врата откачааммПървоначално написано от gLypChenCee
![]()
![]()
Първоначално написано от therichbitch
Спрямо минали изживявания
нея:врата, дланите, рамената
аз:ушите, корема
докосване
нея:бедрата