- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- целувки,докосвания и още нещо...
Вчера с една приятелка си говорехме къде най- много обичат да бъдат докосвани момичетата и момчетата.И също така къде изпитват най голямо удоволствие.Според мен за момичетата най- ерогенната зона е вратлето,а за момчетата ушичките. Къде обичате най -много да бъдете докосвани от любимия човек? И Къде обичате да ви целуват най-много? (коя част от тялото)
Просто ми стана интересно и реших да пусна темата.Съжелявам ако темата се повтаря ,но рових ,рових и не намерих нищо.![]()
![]()
![]()
Докосване .. Бедрата ..
За целувки - Врата. Мале обожавам![]()
Вътрешната част на бедрата близо до половите органилеки докосвания е пръстите едвам едвам ( без да докосваш половият орган )
Обичат го и двата пола
мн е ... нажежаващо.
Лично на мен ми харесва най-много по бедрата и по коремчето![]()
откачам от целувки по врата![]()
На Герена,на Уембли и на кой да е стадион,само Левски само Левски само Левски шампион!
+1Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
![]()
обожавам да ме гали супер така лекичко по корема и бедрата.. направо полудяваам
а за целувки може би по врата![]()
Да целувам-Коремчето определено
Да докосвам- Мдаа
----------
А да ме целуват-По устните
Да ме докосват-По вратът,мале направо откачам.....![]()
Най-много обичам някое момиче да си вкара езика в устата миА момичетата предполагам вратлето
Аз не съм по тези простоии.Всички момичета ,които ме познават знаят ,че ги мразя тези неща/да ме хапят по учите ... или пък аз тях .../.А за любимата ,направо си налитаме на език
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
И аз мразя да ме хапят, но лизане не отказвам.
К'ви бедра, директно там долу трябва да ме докосваПодлудява ме това.Не вярвам в хороскопи и тн ама където и да съм прочела за скорпион "Половите органи" така почва навсякъде :Д Всичко се върти около секс :Д
Обожавам да ме целуват по врата, устните ..
А за докосвания по корема, бедрата
Бургас
![]()
Обичам да ме гали навсякъде![]()
А да ме целува обожавам по врата, по коремчето, по нослето.. ехх![]()
Трагедията е пълна...
много обичам да ме хваща за дупето или да ми дърпа косата леко докато ме целува .. но не и корема много мразя да ме пипат там![]()
![]()
Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Момче съм....![]()
![]()
Странен съм... кефи си ме да ме докосва по таза незнам много ме възбужда
![]()
с нежните и ръчички...
Да ме целува по устните и врътлето... Да ми се нахвърли страстноо...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
направо настръхвах като ми смучеше ухото и дишаше до ухото ми![]()
Обожавам когато съм легнала и приятеля ми да ме докосва съвсем лекичко по гърба и точно над дупето..направо издивявам.
Обожавам да ме целуват по вратлето.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
доколкото виждам доста хора са фенчета на целувките по врата, ем и аз съм от тях
колкото до докосванията-обичам да е по вътрешната част на бедрата и гърдите
![]()
![]()
Всеки грешник има своята история, а всеки ангел-своят грях...
Пощурявам като започне да ме целува по врата,и когато леко хапе направо настръхвамии като ме гали по дупето
направо си е уникално
![]()
Всекиможеда
напикае
пода...
бъдиПИЧнасеритавана!^^