Аз мисля, че нашите деца или НАЙ-много децата на техните деца ще живеят в един доооста по-виртуален свят, в който вече ще е проблем ако не притежаваш всички тези 'качества', които в момента изтъкваш като недостатъци. И тогава хейтърите ще сме останали една шепа белобради старчета, които както сегашните ще псуват за това що 'ЖиСиЕм-а' бил лошо нещо, я по-добре излез и се виж с хората..схващате смисъла.
Работа с реални високи доходи- онлайн.
Покупки всичко за вкъщи - онлайн молове
Развлечение - онлайн геймки
сметки и т.н. - онлайн
Ще имаш един цял онлайн свят, който има доста предимства - няма задръствания (хАхАХХ), пестиш енергия, нерви и средства, от което следва покачване на горната възрастова граница и т.н...мога да ти развия един цялостен проектов анализ, ама ме мързи.
В многото виртуални приятелства няма лошо - и в момента има виртуални общности, в които се събират хора от всякакви професии и си помагат взаимно който от каквото има нужда, което като се замислиш е дооооооооооста полезно.
А това дали всичката тази онлайн 'интеграция' ти пречи по някакъв начин на 'живите' взаимоотношения - би трябвало да си е строго индивидуално за всеки поотделно.