- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е....WILD__BOY
Години: някъде около 19Първоначално написано от amk933
Име: викайте ми Ducky
Ръст: 181см
Тегло: 82кг
ХобИ: нямам нещо, което да определям като хоби
нямам братя и сестри
София
четката ми за зъби е прозрачнаПървоначално написано от plmn
нямам въображаеми приятели, но често си говоря сам..
за последно слушах запис на миксове от 1 Year Camp Session
Искам да се реализирам, искам да стана наистина значим, искам да постигам всичко.Първоначално написано от ThroughStruggle
Рисувам, с фотография също се занимавам
Не съм особено религиозен, православен християнин
В България няма перспектива за развитие на каквито и да е хора ако те сами не си я създадат. Всичко сам трябва да си създадеш и да се бориш с хиляди неуредици
Форума много се промени, до някъде за добро, до някъде не чак толкова.Първоначално написано от Raybeez
След толкова време, това е най-ужасната му тема (изглежда отвратително). Хубаво е, че махнаха гостите.
Не бях влизал повече от година. Почнах да влизам заради раздел "Лично творчество" и ако забелязваш там съм най-активен.Първоначално написано от SixthSense
снимкаПървоначално написано от cookie_master
Искам да стана успял човек, искам да се занимавам с изкуство, да творя, да съм в движение, да работя с хора, с идеи, да творя, да виждам резултати и да съм доволен. Не си се представям на бюро в голямо хале с още 150 нърда около мен.
Първата ми целувка след детската градина се случи късно - на 10 или 11 ако не се лъжа, но пък си имаше всичкона един детски лагер беше с една дето не й помня името, тя даже не беше от нашата група.
Първото влюбване ли - в момента го преживявам.
Любимата ми книга е на един изкуствено подтиснат по времето на комунизма български автор и то заради възгледите на баща му - "Изпитание" на Цончо Родев.
е тва е супер стар nickname, които не ползвам от много, много време. Не помня защо, но няма и значение. Ползвай duckyПървоначално написано от ILoweSea
Харесвам хубави филми, обичам комедии и анимации. Обожавам филмите на Гай Ричи.
Последно четох "Скъпи Джон".
Имам.
За мен изкуството е много, изкуството е начин на мислене, висш начин на мислене, възприятеие и поведение.Първоначално написано от AcrossYourFace
Определено любимият ми период е Ренесанса с твърдото си придържане към анатомията на човека, романтичните течения
Не всеки може да се научи да рисува. 99% труд и 1% талант да необходими, но без тоя един процент нищо не става.
Обичам..
като цяло избягвам газинари гадости, но определено Pepsi е по-гадноПървоначално написано от go71n
Море
не, мразя да ходя на риба
не, в гората ходя да се изтягам по полянките
нямам..