.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен

Не знам какво да правя ?

Значи скоро една приятелка има РД и много искам да отида щото ще сме супер яка компанийка но се притеснявам защото понякога ми става лошо незнам защо ( не е от кръвно , кръвното ми е перфектно ) и ме е страх да не ми стане лошо на рд-то иначе много искам да отида да си искараме яко но .. Помогнете Моля

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Това е от притеснение и вълнение. Просто отиди и се отпусни, ако видиш, че ти става лошо или ти се повдига, отиваш до тоалетната и се наплискваш с вода. Но просто и аз понякога така се притеснявам преди важно събитие, така да го нарека. Дишай дълбоко, не си мисли че ще ти стане лошо, и се отпусни просто.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен
    Благодаря ти от все сърце за съвета но .. понякога когато ми става яко и изведнъж незнам каде ми идва в главата ами сега ако ми стане лошо .. и се притесневам така и случвало са е и да се поникиосвам

Град
    Варна
    Няма да мислиш за това бе. Просто отиваш, пускат музика, почваш да денсаш и това е.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на L0ST
    Добре де обясни ни малко повече какво ти става... Защо не отидеш на лекар, то сега всякакви такива работи си се лекуват, няма никакъв проблем.

Недей и да си помисляш за това, компанията щом е готина е малко вероятно и да се сетиш даже за това. Отивай спокойно и се забавлявай!
    Lexynnka

Град
    Варна
    Ти пък, недей сега така да го плашиш, ще земе да помисли, че е изперкал. Нищо ти няма спокойно, това е от вълненени, както ти казах и на мен ми е ставало.

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Ти пък, недей сега така да го плашиш, ще земе да помисли, че е изперкал. Нищо ти няма спокойно, това е от вълненени, както ти казах и на мен ми е ставало.

Абе не е бе, проблема сам ще си се орпави, но ако му пречи може да отиде до лекар, няма смисъл всеки път когато ходи някъде да се притеснява дали няма да му прилошее....
    Lexynnka

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Отиди и се кефи. Ако компанията наистина е толкова хубава изобщо няма да усетиш такова нещо... даже може и времето да не усетиш.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    НЕ пич точно обратното е ! Ще идеш и ше ти стане лошо и ше повърнеш пред всички хахаха базикам се е Само релакс и тва е , кво толко има да се притесняваш че чак лошо да ти става ае късмет !
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си