- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не знам какво да правя ?
Значи скоро една приятелка има РД и много искам да отида щото ще сме супер яка компанийка но се притеснявам защото понякога ми става лошо незнам защо ( не е от кръвно , кръвното ми е перфектно ) и ме е страх да не ми стане лошо на рд-то иначе много искам да отида да си искараме яко но .. Помогнете Моля![]()
![]()
Това е от притеснение и вълнение. Просто отиди и се отпусни, ако видиш, че ти става лошо или ти се повдига, отиваш до тоалетната и се наплискваш с вода.Но просто и аз понякога така се притеснявам преди важно събитие, така да го нарека. Дишай дълбоко, не си мисли че ще ти стане лошо, и се отпусни просто.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Благодаря ти от все сърце за съвета но .. понякога когато ми става яко и изведнъж незнам каде ми идва в главата ами сега ако ми стане лошо .. и се притесневам така и случвало са е и да се поникиосвам![]()
Няма да мислиш за това бе. Просто отиваш, пускат музика, почваш да денсаш и това е.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Добре де обясни ни малко повече какво ти става... Защо не отидеш на лекар, то сега всякакви такива работи си се лекуват, няма никакъв проблем.
Недей и да си помисляш за това, компанията щом е готина е малко вероятно и да се сетиш даже за това. Отивай спокойно и се забавлявай!
Lexynnka
Ти пък, недей сега така да го плашиш, ще земе да помисли, че е изперкал.Нищо ти няма спокойно, това е от вълненени, както ти казах и на мен ми е ставало.
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Абе не е бе, проблема сам ще си се орпави, но ако му пречи може да отиде до лекар, няма смисъл всеки път когато ходи някъде да се притеснява дали няма да му прилошее....
Lexynnka
Отиди и се кефи. Ако компанията наистина е толкова хубава изобщо няма да усетиш такова нещо... даже може и времето да не усетиш.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
НЕ пич точно обратното е ! Ще идеш и ше ти стане лошо и ше повърнеш пред всички хахаха![]()
базикам се е
Само релакс и тва е , кво толко има да се притесняваш че чак лошо да ти става
ае късмет !
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein