.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 98 от общо 98
    Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните

Re: Просто съветче за първият път! Моля ви :)

Цитирай Първоначално написано от DjPiRgOs
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    . . Здравейте! На 15г и половина съм, имам си сериозен приятел от година и половина.Много се обичаме и си имаме доверие, но не сме правили секс. И тук в последните дни само за това си говорим и мисля, че сме готови.Но проблема е такъв, че няма къде да го направим, у нас винаги има някой, както и у тях ! . . И другото нещо е: дайте някакви съвети, как да мине по-добре първият път, защото знаем всички сме притеснени, какви презервативи използвате и според вас, кои са най-добрите ? ? ! И още един въпрос: според вас нормално ли е на 15г да правиш секс, защото съм чувала доста изказвания и аз мисля лично, че става, но просто искам вашето мнение . Благодаря! Ако може без бъзици, сериозно е !
    Секса на 15 е съвсем нормално ипровайте у некой ваш фр
    като е нормално що не го правят у тях когато майка и баща и са си вкъщи?
    ОДИН!!!

След като сте готови,обичате сте..заедно сте от дълго време,значи няма от какво да се притесняваш..особено пък за годините.Презервативи..дур кс или спортекс..подходящи са такива с повече лубрикант,ако разбира се не ви се дават пари да си го купите отделно.Той трябва да е много внимателен,а ти да се настроиш на вълна,че няма да ти е особено хубаво.Нямай големи очаквания от първия път,защото ще е едно притеснение,скованост,болк а [при всеки е индивидуално дали ще е силна или не толкова]..най-важното е да се приготвиш за това,че най-вероятно ще те боли.Трябва търпение най-вече..а щом и той те обича,значи ще е внимателен и ще се старае на теб да ти е възможно най-приятно.
    По въпроса с мястото,където да го направите..идеи нямам..Наистина не е като да изчакаш някой да отиде до магазина и хоп за 10 минути и готово.Първия път изисква много любовна игра и настроение и тка..
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    След като сте готови,обичате сте..заедно сте от дълго време,значи няма от какво да се притесняваш..особено пък за годините.Презервативи..дур кс или спортекс..подходящи са такива с повече лубрикант,ако разбира се не ви се дават пари да си го купите отделно.Той трябва да е много внимателен,а ти да се настроиш на вълна,че няма да ти е особено хубаво.Нямай големи очаквания от първия път,защото ще е едно притеснение,скованост,болк а [при всеки е индивидуално дали ще е силна или не толкова]..най-важното е да се приготвиш за това,че най-вероятно ще те боли.Трябва търпение най-вече..а щом и той те обича,значи ще е внимателен и ще се старае на теб да ти е възможно най-приятно.
    По въпроса с мястото,където да го направите..идеи нямам..Наистина не е като да изчакаш някой да отиде до магазина и хоп за 10 минути и готово.Първия път изисква много любовна игра и настроение и тка..
    Дам, напълно си права . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Щом сте от толкова време заедно си имате доверие един на друг няма лошо да го направите. Моят съвет обаче е когато стигнете до крайния момент му кажи,че не искаш да свърши в теб.Не за друго ,ами защото при повечето (и при мен) първия път презерватива се скъса (а беше Дюрекс) и да не се притесняваш излишно,защото при мен го имаше тоя момент и хич не беше приятно За другото спокойно,всичко си идва на мястото когато момента е дошъл
    Got me feeling like extaZy...

Цитирай Първоначално написано от djesi_9_4
    Щом сте от толкова време заедно си имате доверие един на друг няма лошо да го направите. Моят съвет обаче е когато стигнете до крайния момент му кажи,че не искаш да свърши в теб.Не за друго ,ами защото при повечето (и при мен) първия път презерватива се скъса (а беше Дюрекс) и да не се притесняваш излишно,защото при мен го имаше тоя момент и хич не беше приятно За другото спокойно,всичко си идва на мястото когато момента е дошъл
    . . Ще го имам в предвид . . Благодаря ти !

Re: Просто съветче за първият път! Моля ви :)

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Цитирай Първоначално написано от DjPiRgOs
    . . Здравейте! На 15г и половина съм, имам си сериозен приятел от година и половина.Много се обичаме и си имаме доверие, но не сме правили секс. И тук в последните дни само за това си говорим и мисля, че сме готови.Но проблема е такъв, че няма къде да го направим, у нас винаги има някой, както и у тях ! . . И другото нещо е: дайте някакви съвети, как да мине по-добре първият път, защото знаем всички сме притеснени, какви презервативи използвате и според вас, кои са най-добрите ? ? ! И още един въпрос: според вас нормално ли е на 15г да правиш секс, защото съм чувала доста изказвания и аз мисля лично, че става, но просто искам вашето мнение . Благодаря! Ако може без бъзици, сериозно е !
    Секса на 15 е съвсем нормално ипровайте у некой ваш фр
    като е нормално що не го правят у тях когато майка и баща и са си вкъщи?

. .Пфф . . Ти освен да се заяждаш, друго не знаеш . . ..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ти само положителни мнения приемаш.Всичко,което е по-различно от твоето значи е заяждане. darkPaladin много добре си го каза.

Иначе ти не спа ли вече с приятеля си?Я гледай ква тема направи ехеее.До сега колко пъти щяхте да правите секс... Какво се размотаваш още?Пиши на някой модератор да ти заключи темата и не се занимавай повече да отговаряш с "Благодаря " само на мненията,които ти харесват.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ти само положителни мнения приемаш.Всичко,което е по-различно от твоето значи е заяждане. darkPaladin много добре си го каза.

Иначе ти не спа ли вече с приятеля си?Я гледай ква тема направи ехеее.До сега колко пъти щяхте да правите секс... Какво се размотаваш още?Пиши на някой модератор да ти заключи темата и не се занимавай повече да отговаряш с "Благодаря " само на мненията,които ти харесват.
    . . Не, не приемам само положителни мнения . . Просто той малко прекалява, някой друг като ми даде съвет и започва едно такова дразнене . . Той ми даде съвет, нали .. ? И все продължава да коментира всяко едно коментарче. Не, не съм спала с приятеля си и има причина, която е в описанието, което съм далаа . . А, колкото до затварянето на темата, аз решавам кога, не е нужно да ми казваш

Град
    Еми не е нужно да ти казвам,обаче като гледам няма какво повече да извадиш от нея.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ай стига се заяждате, а? Какво ви бърка вас колко е зряла? Решила е да прави секс, ами нека да прави. Както казах преди, най - много след време да съжалява, ама т'ва вече си е неин проблем. Плюс това, щом тя го е сметнала за правилно, не означава, че непременно трябва да каже на родителите си, че това дори някои 20 годишни не го правят. Много сте елементарни с това коментиране на всеки отделен пост. Кажете си мнението веднъж и се спрете. Наистина е дразнещо. Тя попита нещо, вие отговорихте, всичко останало си е нейна работа.
    Какви са тия подробности, какво е т'ва чудо.

Град
    sofiq
    Щом се чувствате готови,то тогава кой може да ви спре! Не се притеснявай по-добре всичко да стане от само себе си,защото когато го планираш всичко се обърква
    Винаги се цели в луната, и да не я уцелиш ще си сред звездите !

направете го на плажа щом няма къде салдурско ще е :P
    ...i princut celunal jabata i tq stanala chudna golqma princesa s mnogo kaima i kashkaval..

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Мислиш,че годините са гарант ли?То има такива идиоти дето са с 3-4 години по-големи от нея и не знаят къде да си го вкарат...Като е почти на 16 това прави ли я по-мъдра или нещо такова?Някои хора казват 'да достатъчно си голяма на 15 да правиш секс' а после казват 'дете не може да гледа дете' ако момичето забременее-не говоря точно за авторката,надявам се,когато реши да прави секс да няма никакви усложнения.
    НО за мен щом все още кисне в този форум да чака отговори,значи не е на 100% сигурна.Ако беше напълно решена дори нямаше да чака отговори.Има 2 възможности-едните да са 'против' ,а другите да са 'за'.Какво толкова чака да прочете?Щом твърди,че е прочела достатъчно неща и знае каквото,и трябва,и е сигурна в приятеля си,защо все още кисне тук?Някои хора ще ми кажат'ама то момичето още не е намерило къде да го направи и за това отговаря в темата' -не е така.Тя много добре знае,че няма да прочете нещо невероятно и най-много да размисли за секса от негативните мнения.Дори и да не е намерила място къде да загуби девствеността си,защо не си каза 'не ми пука,аз ще го направя' ами държи да отговори на повечето мнения в темата?По този начин се уверява,че е готова и го прави за себе си,а не са коментарите.Ако беше сигурна още при първото негативно мнение щеше да си каже 'абе я бягай от тука' и да не поглежда повече темата,да си направи кефа с момчето и да е доволна.Но докато отговаря на мненията,тя уверява себе си или по-скоро се опитва да се залъже,че го иска.
    Никой не може да ти каже 'йок-няма да правиш секс' или пък 'ще го направиш' .Чакаш някой да те побутне и да те накара да се почувстваш готова,но тази работа не е на потребителите на форума,а на приятеля ти,с който искаш да спиш.Той мила моя трябва да те предразположи до толкова,че да не ти е нужно да пишеш в някакъв си форум.Не само да си говорите разни работи за секс и да си правите флиртчета.За да пишеш тема значи,че си не-си-гур-на.
    Tova beshe nai dobroto tuk i nikoi nemoje da me razobedi... i az bqh taka i az pisah tema i az bqh nesigurna i ne si go priznavah, dori pred sebe si, ubejdavah se 4e iskam da go napravq i ne hodih godina i polovina s priqtelq si a 3 meseca be6e riskovano nz kade mi be6e ukala no sega ne sujalqvam za6toto ve4e sam sigurna 4e sam popadnala na ''chovek'' ...koito do sega mi e dokazal obichta si kum men i mi e opravdal doverito koeto sam mu glasuvala no vnimavai vremeto koeto ste hodili i tova 4e toi mom4e 4e si ima nujdi 4e i t.n. ne trqbva da te kara da se 4uvstva6 vinovna i ne misli 4e e golqm jest tova 4e te e 4akal godina i polovina tova e ZADALJITELNO ako pone te uvajava PONE da ne kazvame ''obi4a'' ne burzai napravo te molq nedei da burza6 i 6te vidi6 4e za kratko vreme 6te si i zqsni6 vsi4ko ... a az kato nqkoq zagorqla neorientirana tineidjarka na 3 mesec pusnah na priqtelq si koito daje e nemojelo da nari4am priqtel a gadje .... 4e tova iskah da kaja kolkoto i da i da pi6e6 4e si sigorna 4e go iska6 nemoje6 da me ubedi6 kakto kazaha sexa ne idva ot prikazvane ili kakto kazvat pove4eto is4kaite nqkoi ot roditelite vi da izlqzat i kakvo predstvate si ''na6ite taq ve4er sa na banket ela da go napravim'' trqbva da stane spontanno i ne e vajno kade 6te e estestveno ne stava vapros za park i asansior ne6to udobno no ne e zadaljitelno da e uvas jelaq ti kasmet i hem da pomisli6 hem ne 4ak tolkova kato se natisnete nqkade i kato si super vazbudena ti napravi purvata kra4ka i ne da si opredelqte mqsto vreme 4as tova e mn glupavo .... tova ot mene 4ao i mn kasmet i dano ne si razo4arovana
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

По въпроса с възрастта - важно е да се чувстваш готова, годините нямат значение. Наистина има и много по-големи от теб момичета, които не знаят елементарни неща за секса, което е недопустимо. Ти като че ли си малко по начетена - поздравления за което.
    След като ходиш с едно момче от година и нещо и то на тази възраст, никой не може да те нарече к***а, особено щом не си спала с него - не се притеснявай.

Сега и аз да си кажа мнението , и то е

Ако изчакаш още малко няма да е зле няма да съжеляваш , мисълта ми е че ти не си напълно физически развита , а това означава и по малко одоволствие ( мисла че първия път трябва да е по специален а не просто ебане ) Аз сега съм на 16 и определено мисленето ми за секса се промени , смисъл че като бях на 15 мислех само как ше боцкам някоя какичка и колко добре ще е да правя секс , но сега мисла че секса не е само да си направиш кефа ( което сяко момче може да си направи с чекиа , или момиче с пръстите , е разбирасе при секса ще е по якоо ) та мисълта ми е , сека нее само за да си направиш кефа и да си "модерен" секса за мен е нещо специално , с една дума той е не само фозическо удоволствие а и душевно , но няма да те разобеждавам , щом се обичате го направете няма нищо лошо в това , но помисли дали наистина го искаш или е само от лубопитство . каквото и да решиш ти пожелавам успех , дано да е незабравимо и за двама ви

Момче съм ако не си разбрала

И един съвет , сложи повече лубрикант и ползваите по хубав презарватив , и си мо кажи да внимава защото като ти види пеперудката така ще се възбуди че ще иска да те скъса от ебане

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    . . Гледайй сегаа . . Като направих тема, исках някой, който вече го е направил да ми даде добър съвет, а не да стават тука едни разправявници, кой колко ъкъл е имал . . и що за стока са 14-15-16 год. . . Аз съм готова, но явно не ми разбрахте въпроса . . Вие започнахте да говорите за съвсем друго нещо (не се отнася за всички ). . А това, че отговарям, не значии,че се замислям дали съм готова или не . . . . Сега тук няма да пиша разни дълги романи, това беше основното което исках да кажа . .
    дали си готова или не все още не решаваш ти! Запомни го,но давай ти ще съжеляваш...

stupid0boy

Лапе си още как.На 14 15 децата мислят,че са пораснали ама грешът и то много.Тебе като сме смачка живота,което и ще стане ще разбереш,че аз съм правия.И като не си лапе,значи още утре можеш да си намериш някъде работа,да идеш на квартира,да се издържаш и едва ли не да гледаш семейство.И да забравих имаш данъци осигоровки и куп задължения към държавата,а и добре,че махнаха казармата,щото вече щеше да си вътре все пак си голям човек както каза ти.И ако недай си боже избухне война ти като ГОЛЯМ човек ще идеш на бойното поле да убиваш хора и да останеш жив.

Кажи можеш ли да се справиш с всичко това най-вече с последното!?
    Като цяло си прав, само това с казармата беше тъпо - тя е момиче каква казарма, а това с войната пък, беше малко прекалено.

Фен
    Град
    Sofia
    Авторке ква стана бе, как мина? (мина ли?) да зема ли да напиша кво мисля или ме изпреварихте?
    Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !

Щом се обичате и го искате ВИНАГИ ще намерите място да го направите Успех

Няма от какво толкова да се притесняваш за първия път, важното е ти да се чувстваш готова и сигурна в човека с когото ще си. Няма определена възраст в която да започнеш да водиш полов живот,но в никакъв случай не го прави защото приятелките ти вече не били девствени или нещо от тоя род.За моя си първи път мога да ти кажа, че и аз бях доста паникиосана, защото от всякаде ми се повтаряше че течало много кръв, че много боляло и т.н. - е това не се оказа вярно дори и на половина.Вярно че имаше няква болка, но беше нищожна, а относно кръвта - почти никаква.И все пак при всеки е различно.А относно с какъв презерватив .. по-добре първият ти път да е без (но само ако се внимава ужасно много,за да няма гафове от самото начало), и само ако и двамата нямате някакви инфекции, затова първо отиди на генеколог.Успех

Град
    София
    ми аз съм по-малка от теб на 14 съм и немисля 4е годините са от зна4ение аи кфо зна4и да не изляза курва, дреме ли ти ?! единственото условие за първия път е да си сигурна в тфа което иска6 а презервативите за първия път са едни- DUREX EXTRA SAFE
    i am a superwoman

В крайна сметка темата е за съвети и аз ще ти дам един чисто практически съвет - бъди отгоре. Повечето двойки предпочитат първия път момчето да е отгоре, но гарантирам, че наобратно е много по-лесно и приятно (особено ако и момчето няма опит)! Логиката е следната - ти си тази, която усеща (или не усеща) болка и ти най-добре знаеш, как ще ти е най-удобно. Номерът е да го помолиш да не мърда, а само ти да се движиш и да контролираш проникването.
    Всичко това го казвам от личен опит. Спомням си първия път, в началото решихме приятелят ми да е отгоре, той наистина беше много нежен и внимателен, но работата не стана. След това си сменихме местата (всъщност бяхме изгубили надежда, че ще се получи) и взе че стана . Приятно прекарване!

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Хах ако го искаш го направи. Няма кой да ти каже "Ей ти си на 15 къде си тръгнала?" Пък и какво ти пука. А сетих се още нещо - по-дълга любовна игра за да се възбудиш достатъчно, за презерватива казах.
    ++1

Град
    Темата е от един месец,каквото е решила да прави,вече го е направила.Не мисля,че има смисъл да пишете повече,както и да Ъпвате стари теми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си