- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол. 31/
Не виждам с какво ще го промениш моето.Първоначално написано от Metal
Всъщност..защо изобщо искаш да го променяш? xD
Няма да го променям. То със времето ще се промени.Първоначално написано от iveetyy
![]()
Ще видим.Не виждам с какво ще се промени,но няма да споря. xDПървоначално написано от Metal
Голяма част от моите познати са си променили коренно мнението от когато се запознахме (не знам точно защо) . Попринцип така ставаПървоначално написано от iveetyy
.
Не си променям мнението лесно.Пък и хората са различни.Това,че някой си е променил мнението за теб не означава, че всеки би трябвало да го направи.Първоначално написано от Metal
Човек,сериозно,личи ти,че можеш да разсъждаваш доста повече от,както ти каза,5-ти или 6-ти клас.
Имам си доводите да мисля така.Пък ще видим.Първоначално написано от Metal
http://www.youtube.com/watch?v=u7LexNBv0mI
поздрав
Ще видим.Първоначално написано от iveetyy
Песничката е много добра. Благодаря (: .
Винаги ли си слушал Метъл и подобно? xDПървоначално написано от Metal
Метъл и Рок почти винаги. Имах един период във 5ти клас където около месец и полвина слушах Еминем. Иначе даПървоначално написано от iveetyy
![]()
Защо?Иначе през онзи месец и полвина пак си слушах метъл и рок, но от време на време пусках еминем
![]()
Защо питам или защо ,,евалата,, ?Първоначално написано от Metal
![]()
Питам,защото ми изникна като въпрос.
Евалата,защото музиката е стойностна.
Еминем аз и в момента си го слушам. xD
АхамПървоначално написано от iveetyy
Кои са ти любимите групи?
Ооо много са. xDПървоначално написано от Metal
Пък и аз слушам много неща..xD
Повечето групи,чиито песни съм пускала тук са ми любими. xD
Ами твоите ?
Те са МНОГОПървоначално написано от iveetyy
. На компа вече имам 75 ГБ музика. Имам хард диск пълен със музика имам и многооо дискове със музика
. Може да си направиш извода
![]()
Да,ясно.Първоначално написано от Metal
Аз имам на компа само 13 ГБ o.O xD
Добро утро:P
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Аз имам повече н Ай пода си от колкото на твоя компПървоначално написано от iveetyy
![]()
Първоначално написано от Metal
Аз слушам много от вбокс и ютуб..няма да е зле да си сваля още няколко песнички. xD
Добро.Първоначално написано от girlche
Как си , как спа ?
Мии добре съм . Супер спах , все пак до 11 как няма да се наспа хубавоПървоначално написано от iveetyy
![]()
, ти как си , как спа ?
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Що за теб не е лиПървоначално написано от Metal
? Мии добре съм , ти как си?
![]()
![]()