- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол. 31/
Чао. : )Първоначално написано от SilverRain
![]()
Не знам. Щото си много умна а там повечето които познавам са много умниПървоначално написано от iveetyy
. Така
![]()
Лоу..чак пък много умна. xDПървоначално написано от Metal
Повярвай. Много си умнаПървоначално написано от iveetyy
![]()
мдааПървоначално написано от Metal
![]()
страшен пичага
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Приятно ми еПървоначално написано от iveetyy
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
ОпределеноПървоначално написано от girlche
![]()
Не обичам да се самоопределям сама каква съм , но мисля , че има да се развивам още в тая насока..Първоначално написано от Metal
гърълче,и на мен.![]()
Айде народе , аз тръгвам : )
Приятен ден на всички.![]()
айде аз ставам да уча и да се оправям : ) , до довечера![]()
Мерси , Иве, приятно училище. .
Лъчко и на теб приятно училище и шестици да носиш![]()
![]()
Eее добле де , нека да са 5.5oПървоначално написано от Metal
:P , не че има разлика , , мерси все пак
![]()
Дечицаааааа![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Хайй...![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
някой да дойде, че първо ше му такоам мамата и второ, ше почна да пея Боб Марли![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
но много ми се спи![]()
разбира се, че не![]()