- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол. 31/
ми скука... ти ??![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
що си ядосан ?Първоначално написано от insane7
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
подскачам си тукаПървоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
Ко има бе Ади![]()
подскачаш ли ??Първоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
Защото хубаво си спинках и госпожата ме събуди. Е, нищо, де. Тя не е смятала, че кат' се върна веднага ще легна. Поне 3 часа си спах.Първоначално написано от Sibel1990
![]()
Вие първа смяна ли сте, бре?
Как сте? Ко праите?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=b0BPGfQ_wMY таковам .. х-аутин му се викаПървоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
Ади, аз имам шарка..иначе съм 2 смяна
![]()
иначе съм добре, подскачам си![]()
ти как си, ко праиш ?![]()
опаа извини ме за грешката...Първоначално написано от insane7
![]()
да първа смяна съм![]()
Лени, ти сериозно ли имаш шарка?![]()
![]()
Сърби ли те?
Боли ли те?
Минава ли вече или си още в началото?
Можеш ли да ядеш шоколад?![]()
Аз нещо много ожаднях. Слушам музика, прозявам се и се чудя кога да уча за утре и изобщо да уча ли. То и аз съм 2ра смяна..
Sibel1990, предпочитам да съм първа. Особено сега лятото.![]()
първо.. даа имам шаркаПървоначално написано от insane7
![]()
второ.. вече не
трето.. вече не![]()
четвърто.. вече минава![]()
пето.. мога![]()
аа кво праиш ти тука като си 2 смяна![]()
![]()
Еми да обичам да съм първа, но проблема е, че не се доспивами в момента съм като някаква муха
![]()
пробвай, че направо незнам кво да правя ако си легна няма да мога да заспя, че изобщо не мога да спя обед/следобед и главата ме боли незнам си кво![]()
Аз като бях първа като се върна от даскало лягах да спа за 2-3 часа. Пък сега.. Кога да спа?!![]()
Е, Браво, Лени! Ще мине! С теб съм!![]()
Тука съм, за да ви досаждам и да не ви липсвам много![]()
Госпожата ме прати на преглед макар че той беше сутринта и можех да отида на даскало ама мойта госпожица добричка.![]()
пусни си слушалките, увеличи ги и чуй това http://www.youtube.com/watch?v=9unkX-bPucw![]()
досаждай ми, против няамПървоначално написано от insane7
![]()
![]()
![]()
Ами аз ще спя, но как ? Направо сякаш стените идват върху мен и айде ставай имаш куб домашни, разни глупости незнам си кво и о просто откачам. добре, че тук малко се разсейвам иначе ...![]()
![]()
супер, май действаПървоначално написано от lenito_sf
![]()
То и аз ще откача след малко майка ми като се върне и види какво нещо е в мойта стая.![]()
Пък и имам някакъв текст по английски да го преразказвам и оная ще ме изпита.Все още ме мързи да стана и да уча..
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down...
![]()
същата съм, иначе не съм мързелива, но ...Първоначално написано от insane7
и стаята ми прилича на преобърнат тир
![]()
вече го пускам за 4 път, май има някакво събужданеПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()