- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол. 31/
той е на 13 а майка му е забраменяла когато е била на 14(в момента е на 27). Аз много ги мразя такива хора, в даскалото имах 5-6 такива и направо ги псувах по цле ден, а всички им се кефеха. Та аз си се разхождам из Торонто, и малкия свири на китара и проси кинти, той мноо беден беше преди това, и аз викам хубаво свири, нека му дам нещо, метам 2 долара и оня почва ме псува колко съм скръндза, и аз му бих шамарите. Година по късно го гледам в некъв клип, и как станал това което е...Първоначално написано от Metal
Ех че ме дразнят такива сополи...
Пхах!Първоначално написано от Nakadah
Майка му забраменяла на 14!
Ебаси смешкото!
И мен ме дразнят супер много! Щи види след една две години кво ще стане със него
Никой няма да го помни
![]()
те повечето праат 2-3 песни и исчезват, но малкия боклук живееше на улицата, сега се видя в пари, и почна да фука като луд, а след 2-3 год пак ще заживее на улицата, и тогава ще го боли повече...Първоначално написано от Metal
само да му мутира гласът... Ще види какво ще стане! Ще залезе моменталноПървоначално написано от Nakadah
!
хаха той има 2 песниПървоначално написано от Metal
смяташ ли че ще има още?
Ще направят още малко шум около него във близката година и ще залезе (: . Не му давам повече!Първоначално написано от Nakadah
та той шума вече залязва...Първоначално написано от Metal
Мда... Ще го пуснат предполагам във някой филм. Това еПървоначално написано от Nakadah
![]()
на интервюто казваше че като е отишъл в Georgia е видял Usher, и е тичъл към него за автограф, а Usher му е казал, беги си играеш с количките дете...Първоначално написано от Metal
никой не го приема на сериозно, просто е прекалено малък и хората го исползват, и им е лесно щот той е бил беден, и те като му дадът малко правят яко пари...
Usher да е казал нещо грешно? НЕ!Първоначално написано от Nakadah
ПП - логично е да правят така. Да не мислиш че ще го оставят да забогатее?![]()
хахахаха! аз даже четох някъде колко са му платили за първия му хит... леле направо ми стана смешно, та те го беха устискали така жестоко, че човек с добро образование и нормална работа взимаше повече...
Еми той нали е бил беден? Би се зарадвал на всичкоПървоначално написано от Nakadah
.
когато е просил на улицата се е опитвал да помогне със сметките на майка си, която както можеш да предположиш не е зимала никакъв доход, а не може да живее при мама и тати защото в Северна Америка доста от родителите гонят децата си като са на 16-7 и те почват да живеят сами, а ето ти и повода, забременяването...Първоначално написано от Metal
Това е срам, за родителите, и може в даскало да се кефят на дете-то, но всички знаят че човека не става за нищо щом е допуснал да забременее на такава възраст, за това те сменят града доста често(неговия случай) и така и така...
с др думи, да той е бил много щастлив като е имал покрив и топла храна, срещу некви си 3-4 мин пеене...
Накадах, ти във началото ме дразнеше ама се оказа че си бил много готин!Имаш някво супер добро мислене и си пич
![]()
Аз си знам че съм умен, ма не всеки го вижда, или може да го видиПървоначално написано от Metal
мойте расъждения дразнят хората, защото не мислят по начина по който аз, или по точно не могат...
ПС: понякога си мечтая да не бях толкова умен, ма не мога да го променя...
Мен начина ти на мислене ме кефи най много!Първоначално написано от Nakadah
лека ви нощ
аз отивам да спа
Гледаме филм, ти?Първоначално написано от SilverRain
оправям се шоТ след малко ще трЪгвам за даскалооУ и такамПървоначално написано от Metal
![]()