.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol

Диплома за основно образование.

Здравейте,сега съм 9-ти клас в математическа гимназия с профил биология.
    Та въпроса ми е следния-кои предмети влизат в дипломата за основно образование,има ли някои от 8-ми клас,сипове дали влизат.
    Благодаря предварително.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Български език
    Математика
    Езика
    Информационни технологии
    География
    Химия
    Биология
    Физика
    История
    Физкултура
    Изобразително
    Музика
    СИП и ЗИП мисля, че не влизаха..
    Вафла..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Те Зип и Сип се пишат, но не се броят мисля.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Аха,ясно.Мерси много.
    А има ли оценки от 8-ми клас?Някой ми беше казал,че оценката по английски май ще е от 8-ми клас..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на Chacho
    Предметите, по които си учил(а) с учебниците за 8 клас, когато си бил(а) 9-ти се взимат от 9ти, останалите от 8ми.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Това е много прецакващо и несправедливо. Не всеки е атлет и може да рисува/пее! За останалите предмети добре, но това каквото и да правиш, ако не го можеш, няма да стане просто.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Това е много прецакващо и несправедливо. Не всеки е атлет и може да рисува/пее! За останалите предмети добре, но това каквото и да правиш, ако не го можеш, няма да стане просто.
    М да някой като мен, имаха 4ка по физическо, пък 6тица по математика... изобщо гадна работа.

Повече от фен
    За физкултурата всеки може,ако иска...Това че има 100-килограмови мързеливци,които тичат и правят упражнения веднъж годишно и то когато ги изпитват...Няма да стане просто..

Цитирай Първоначално написано от tArIkAt
    За физкултурата всеки може,ако иска...Това че има 100-килограмови мързеливци,които тичат и правят упражнения веднъж годишно и то когато ги изпитват...Няма да стане просто..
    Ха така. Ти добре ли си? Да искаш... колко да искаш? И аз едно време исках повече хемоглобин, да ми разнася кислорода из тялото и да не се задъхвам вече на десетия метър от тристате, и да покривам пустия му норматив, ама не се получи. И всеки месец изследвания на еритроцити и хемоглобин, и все лоши. И да ядеш еди-какво си и т.н., и пак не става. Пък бях кльощава даже, ама пак не можех да си пренеса мижавите килца от място до място дори за минималното време в табличките на другарката учителка. А таблички за такива като мене нямаше, не вярвам и сега да има.

Та с искане можело, викаш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си