- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче за изпразването (:
Зравейте на всички.. въпросчето ми е такова че може да се спори много по него..искам просто мнения.. не искам обиди.. спорове и т.н.. Искам да попитам...кратко и ясно...единственият проблем които ме спира да правя секс без презерватив е предеакулационната течност.. не искам мнения от типа.. ама може и да хванеш куп болести ...във изпразването съм сигурен.. на 100 % само тая еакулационна течност ме притеснява.. толкова ли е опасна бе мам ка му.....
Не. Изобщо не е опасна по принцип. Ако си готов да дундуркаш бебета.![]()
нищо няма да стане от т'ва нещо,ама от женската смазка много се цапат дрехите![]()
Според мен е опасно ако правиш 2-ри тек без презерватив,иначе ако парвиш секс без презерватив в началото и в края на цикъла на момичето е съвсем минимален шанса.Гледай да не го правите без по време на 14-тия ден от началото на цикъла и,тогава пак е малък шанса ако не си се изхвърлил в нея,но според мен недей рискува.Има тънки презервативи,с които все едно си без тяхТи си знаеш аз само съвет давам
те с презарватив че правят и пак се чудят дали са бременни ти без
ОДИН!!!
Дори и като правят орална любовПървоначално написано от darkPaladin
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
шанса е минимален, но все пак го има ..
Първоначално написано от darkPaladin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ем опасно е тряа-момчето да е опитно -в смисъл да знае какво тряа да направи като например да отиди до ВЦто,и некфи такива.
акознаеш всичко това (не ми се изброява всичко)е добре.
Абе слагай презерватив бе.. не ако искаш да си ТАТИ![]()
![]()
[b][color=black]Espa
от 1 година си права секс с жената без презерватив повече от 30 пъти сме го правили само 1 път ползвах когато беше в цикъл иначе никога.. и досега не е имало проблем дано и занапред да е така , просто накрая то се усеща вадиш го и така.. а иначе винаги като го извада за малко има няква бяла течност по него незнам от мене ли е от нея ли е ама не е сперма 100% ..Просто така си е най-яко ама трябва да си имаш доверие на гаджето не заради забременяване риска а за болести
А като забременее, нали няма да почнеш да се чудиш от кого е?
хванете се под ръчичка и в ХЕИ, за тестове... какво доверие, какви 5 лева?! това е единствения начин и 2мата да сте сигурни.
а както казаха тази смазка не е опасна.. най-много да станете родители
Абе най-добре си слагай , апък ако не искаш (май така изглежда) поемаш много рискове така
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Ехаа,ако ти се става баща,давай,няма проблеми!![]()
А пък ако толкова ти се ебе без презерватив,казваш на приятелката си да земе противозачатъчно преди секса,а след като приключите да всеме Ескапел...което не е много добра комбинация ако се сметнат страничните ефекти,ама нали искаш да се правиш на гъзар...
Най-лесно просто и проследи овулацията и като приключи,нападай...
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
хахаха това ми харесаПървоначално написано от calinca
![]()
А по темата - ползвай презерватив щом не си на 100% сигурен![]()