- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как бихте постъпили ?
Здравейте искам да попитам един въпрос на който винаги ми е било интересно какво ще отговорите ! Е .. Как бихте постъпили .. ако приятелят ви иска да правите секс.. обаче не му стане .. и в крайна сметка не успявате нищичко да наравите и си оставате само с мечтите..![]()
Очаквам вашето мнение .. а вие момчета какво бихте обяснили на нас момичетата ако се случи подобен гафф : )) .. Очаквам вашите отговори : ))
![]()
Ами има 2 отговора:
- Ако е супер грозна естествено, че няма да ми стане...
- Притеснение майна, че може да е "влизал" в нея по - голям... Незнам си к'ви ли не глупости...
It's too late...
Кво правим, ако искаме, а не му стане ли ..?Нямам такъв проблем аз.
Но, недай си Боже, да стане така - свирката решава всичко. :P
П.П. Само някой да е посмял да ми пише след това изказване !!!![]()
I'm inlove with a criminal...
- Или ако той е много гладенПървоначално написано от stupid0boy
![]()
![]()
![]()
Ами ако не му става .. сменяме приятеля, разликата понякога е незабележима.![]()
Случва се, ако го е страх да не се изложи, ако го е страх дали ще те задоволи и т.н!
Предразположи го повече, направи му една свирка преди секс и ще видвиш как ще му стане![]()
бих се извинил много и за следва6тият път 6тях да съм напълно подготвен 4е да стане както трябва![]()
е дама ако са гаджета от доста време би тряяло да има втори 6анс \
/
ХЕхе.. ами на мене винаги ми става,защото никога не се притеснявамАпък ако случайно не ми стане ше е баси гафа
![]()
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
м да свирката оправя всичко![]()
Баси кви сте такива бе? Сменям гаджето, няма 2-ри път... Аре помислете си вие ако се окажете сухи... да ви сменяме ли тогаз или да плюем?
баси злетата... случва се да не стане някой път, виж ся както е зададен въпроса, ако на момчето му се прави секс и не му стане, вече е притеснително, щото вероятно не му се прави с въпросното момиче... щом му се ще пък от нея не го вдига...
И аз не съм имала този проблем до сега. Гаджето ми винаги е яко надървен още много преди секса. Понякога още и по улицата и е като залепен за задника ми и се дърви и само чака да се приберем.![]()
Може би, ако някога имам този проблем ще му се понатискам малко в скута, малко целувки, галене долу и е готов. Не ги разбирам тия хора, на които не им става.![]()
е чесно казано .. чувала съм .. да коментират.. че не им става.. ама за реакции не бях разбрала
иначе има ги всякви
![]()
Случва се и е напълно нормално, тва не е крик та да се вдига и смъква безотказно. На психическа основа е. Духай му, ще помогне. И го накарай да се чувства спокоен, успокой го че няма да се изложи, че ти не го възприемаш като излагане, че го обичаш и искаш да си с него и т.н. И с времето нещата ще се оправят.
Не ми се е случвало,но ще ме разбере и ще пробваме пак.....
е дама ако са гаджета от доста време би тряяло да има втори 6анс \
/