.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен Аватара на Slynchiicee

Как бихте постъпили ?

Здравейте искам да попитам един въпрос на който винаги ми е било интересно какво ще отговорите ! Е .. Как бихте постъпили .. ако приятелят ви иска да правите секс.. обаче не му стане .. и в крайна сметка не успявате нищичко да наравите и си оставате само с мечтите.. Очаквам вашето мнение .. а вие момчета какво бихте обяснили на нас момичетата ако се случи подобен гафф : )) .. Очаквам вашите отговори : ))

Ами има 2 отговора:

- Ако е супер грозна естествено, че няма да ми стане...

- Притеснение майна, че може да е "влизал" в нея по - голям... Незнам си к'ви ли не глупости...
    It's too late...

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Кво правим, ако искаме, а не му стане ли ..? Нямам такъв проблем аз. Но, недай си Боже, да стане така - свирката решава всичко. :P

П.П. Само някой да е посмял да ми пише след това изказване !!!

I'm inlove with a criminal...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Ами има 2 отговора:

- Притеснение майна, че може да е "влизал" в нея по - голям... Незнам си к'ви ли не глупости...
    - Или ако той е много гладен

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Ами ако не му става .. сменяме приятеля, разликата понякога е незабележима.

Случва се, ако го е страх да не се изложи, ако го е страх дали ще те задоволи и т.н!
    Предразположи го повече, направи му една свирка преди секс и ще видвиш как ще му стане

бих се извинил много и за следва6тият път 6тях да съм напълно подготвен 4е да стане както трябва

Може и да няма следващ и да те зареже още на момента

е да ма ако са гаджета от доста време би тряяло да има втори 6анс \/

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    ХЕхе.. ами на мене винаги ми става,защото никога не се притеснявам Апък ако случайно не ми стане ше е баси гафа
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

м да свирката оправя всичко

Цитирай Първоначално написано от prostouser
    Случва се, ако го е страх да не се изложи, ако го е страх дали ще те задоволи и т.н!
    Предразположи го повече, направи му една свирка преди секс и ще видвиш как ще му стане
    Доста вярно!

Град
    Sofia
    Баси кви сте такива бе? Сменям гаджето, няма 2-ри път... Аре помислете си вие ако се окажете сухи... да ви сменяме ли тогаз или да плюем?
    баси злетата... случва се да не стане някой път, виж ся както е зададен въпроса, ако на момчето му се прави секс и не му стане, вече е притеснително, щото вероятно не му се прави с въпросното момиче... щом му се ще пък от нея не го вдига...

Голям фен Аватара на Callisto
    И аз не съм имала този проблем до сега. Гаджето ми винаги е яко надървен още много преди секса. Понякога още и по улицата и е като залепен за задника ми и се дърви и само чака да се приберем.
    Може би, ако някога имам този проблем ще му се понатискам малко в скута, малко целувки, галене долу и е готов. Не ги разбирам тия хора, на които не им става.

хах ем закво са плюнките ще плюете и тва е

е чесно казано .. чувала съм .. да коментират .. че не им става.. ама за реакции не бях разбрала иначе има ги всякви

Случва се и е напълно нормално, тва не е крик та да се вдига и смъква безотказно. На психическа основа е. Духай му, ще помогне. И го накарай да се чувства спокоен, успокой го че няма да се изложи, че ти не го възприемаш като излагане, че го обичаш и искаш да си с него и т.н. И с времето нещата ще се оправят.

Не ми се е случвало,но ще ме разбере и ще пробваме пак.....

е да ма ако са гаджета от доста време би тряяло да има втори 6анс \/

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Ами има 2 отговора:

- Или ако той е много гладен

Пишете бе стига сте се стискали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си