Цитирай Първоначално написано от BlackWings
Да те пребият теб ей-така като куче и да ти смачкат фасона, да ти направят достойнството на нищо , и ти , след като смирено си събереш зъбите от земята , ако изобщо можеш да станеш , да вирнеш глава и да "не ти прави впечатление" , понеже си много "интелигентен и си над тея неща" , изобщо не мога да го нарека достойно и извисено. В разрез ми влиза с разбиранията , свързани с чувство за справедливост.

То е ясно , че си над тях , акъла им е толко да започват първи побоя. И не че пропагандирам физическата саморазправа , обаче ако разчиташ на някакво възмездие свише и отмъщение от колелото на съдбата и великата карма и т.н. има да останеш разочарован.

Така че цивилизованото си интелигентно отношение остави за интелигентните хора , на простака - с простащина.
Съгласна съм с този пост!!!Простаците не разбират от интелигентно държание и най-малкото не го заслужават ,ако са направили нещо лошо на някого без основание!Простакът си е простак и за жалост трудно може да се оправи!Преди 2,3 месеца имах известен проблем с един такъв ,,батко'', който се мислеше за много умен и ми правеше проблеми,понеже аз не можех сама да се оправя с него, извиках мой братовчед да отидем при него да поговорим,но онзи като видя че съм с момчета и полудя и беше готов да се бие!Ние му казахме по интелигентен начин ,че никой не иска да се бие с него,но нали знаете простакът не разбира!!!Като видях ,че нещата може да станат сериозни казах на моите хора да се оттеглим и си тръгнахме!С някои изроди не можеш да излезеш на глава, камо ли ,по някакъв начин да се разбереш с тях!!!За щастие нещата се оправиха писахме обяснения глупости и вече не е правил проблеми!Та не разбрах аз за какво точно са набили автора на темата,не знам точно каква е ситуацията,че да дам някакъв съвет,но съм съгласна за правата на хората в България,трябва да си ги отстояваме...естествено че знаем,че е трудно,но иначе държавата ни няма да се оправи!