- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми вече!
Офф толкова много обичам приятеля си, а на него изобщо не му пука за мене (съдя по това, което прави, въпреки че той го отрича) Казва ми, че съм била мн специална за него и че много ме обича, а това са само глупостиКак може да има такива хора :@ Кажете ми какво да правя ... Хем го обичам, хем ме наранява по този начин ...
![]()
++Първоначално написано от Callisto
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Възможно е твоите представи за изразяване на любовта да се разминават с неговите... Дай малко подробности, примери и т.н.
somethin' else?
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Не се вкарвай в излишни филми.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
подробности?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Първоначално написано от Paramour
Еми винаги ме поставя на последно място, приятелите му били по-важни от мене, не ми обръща достатъчно внимание, чувствам се пренебрегната ... Казва ми че ме обича, а ми е казвал и че не му пука за мене ... просто не мога да го разбера този човек... Говори едно, а прави друго ... Казвам му да не прави тези неща, защото ме наранява, а той ми се смее ... Офф а толкова го обичамммМ
![]()
Нещо като в моя случай,самоче усещам,че и тя ме харесва,обаче при нас нещата стоят по-друг начин !
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
е, ако ти го е казвал в момент на ярост, не виждам 'що толкова се засягаш, навярно и ти си го предизвикала.
Общо-взето е нормално приятелите му да са преди теб, 'щото ти си до време, колкото и да не ти се ще да го повярваш. Въпреки това съм сигурна, че момчето просто си излиза с приятели, забавляват си се, а ти искаш вечно да е с теб, да ти държи за ръце, да ти обяснява колко те обича и да се изолира от останалите.
Важни са само действията. Думите значат нещо дотолкова че да подкрепят действията. Или да ги опровергаят. Нищо повече. Сами по себе си нищо не значат.
А ти си надута лигла.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ти си това което правиш,а нe това което говориш !Първоначално написано от valdesbg
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.