.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем с две мом4ета

Имах три месечна връзка с едно момче ,но вече не го хар толкова мноого и скъсах с него ,той беше вцепенен и още ме обича и ся се говори че е щял да ми предлага но аз вече ходя с друго момче от Гърция и не съм казала на никого ,и как мога да се отърва от него ,не искам да го нараня ,но трябвааааа.Моля ви даваите идеи!!!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ами направо му го кажи. Безболезнен начин няма. Така или иначе ще го нараниш. По-добре от теб да чуе. Кажи, че си имаш друг, че вече всичко между вас е свършило и да не се връща повече назад в миналото.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма такъв начин..Каквото и да правиш - той ще бъде наранен..
    Кажи му..Обясни му,че това е било само "временно влечение"..Кажи му,че си имаш друг приятел и че искаш да си с него ((с този от Гърция))
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Дай му да разбере,че си обратна.
    При мен свърши работа (разбира се,трябваше да използвам и един приятел,за да бъде по-достоверно...но при вас,жените,е по-лесно)

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dewadwda
    При мен свърши работа (разбира се,трябваше да използвам и един приятел,за да бъде по-достоверно...но при вас,жените,е по-лесно)
    Да не та е хванала тя с него да се целувате
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на L0ST

Ужас, не ща и да си представям как сте я накарали да повярва..

Безболезнен начин няма. Кажи му го направо, това според мен е най-доброто решение.
    Lexynnka

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    АА не искам да го виждам тва

По темата: Безболезнен начин няма, както казаха и преди мен. Можеш само да бъдеш малко по-внимателна, но и това не е гаранция за по-добра реакция от негова страна.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Ами направо му го кажи. Безболезнен начин няма. Така или иначе ще го нараниш. По-добре от теб да чуе. Кажи, че си имаш друг, че вече всичко между вас е свършило и да не се връща повече назад в миналото.
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си