.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    София

Една се опитва да ми "открадне" най-добрата прияте

Преди една съученичка и най-добрата ми приятелка си бяха BFF, но въпросната съученичка я заряза и Рада (настоящата ми BFF) се сближи с мен. Но напоследък Нина "бившата " на Рада само се влачи с нея и се опитва да ни скара . Не знам какво да правя . Дайте съвет...
    Извинете, че го написах така оплетено, ама...

с риск да бъда супер груба и директна , но ако приятелката ти наистина ти е такава за каквато я мислиш няма да те зареже , но зараже ли те значи не ти е била такава приятелка каквата си предполагала . Ако пък много държиш да направиш нещо можеш да говориш с нея и да и кажеш колко много държиш на нея и че би останала много разочарована ако я изгубиш като приятел

BFF=Best Friend Forever
    НЕ мога да ви разбера вас момичетата BFF,BFF а се карате и се "зарязвате" човек който наистина ти е BFF е човек със който никога не би се скарал и винаги те подкрепя.
    Аз например имам един приятел с него никога не сме се карали от 1 до 8 клас ама никога!
    (Това естествено си е мое мнение) [/b]
    I like Horses

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    с риск да бъда супер груба и директна , но ако приятелката ти наистина ти е такава за каквато я мислиш няма да те зареже , но зараже ли те значи не ти е била такава приятелка каквата си предполагала . Ако пък много държиш да направиш нещо можеш да говориш с нея и да и кажеш колко много държиш на нея и че би останала много разочарована ако я изгубиш като приятел
    Мхм, съгласна..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

[quote="Gen0"]BFF=Best Friend Forever
    НЕ мога да ви разбера вас момичетата BFF,BFF а се карате и се "зарязвате" човек който наистина ти е BFF е човек със който никога не би се скарал и винаги те подкрепя.
    Аз например имам един приятел с него никога не сме се карали от 1 до 8 клас ама никога!
    (Това естествено си е мое мнение)
    I like Horses

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Имах същия проблем и знаеш ли какво направи глупавата ми приятелка ...? Заряза ме Адски гадно ми беше .... нямах други приятели, защото класа ми се движеше на групи и известно време скитах сама .... . После всичко се оправи, но оттогава не се доверява на думата "най добри приятелки" , може само приятели :P

Ти си преценяваш, но определено бъди подготвена за най лошото.

Приятели - Предатели

Е Успех ти пожелавам

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от didenceeto
    Имах същия проблем и знаеш ли какво направи глупавата ми приятелка ...? Заряза ме
    Зарязала те е => Никога не ти е била приятелка.

Май виждам нещата много черно и бяло.
    Ако наистина мислиш, че ти е приятелка, никога няма да те зареже за друг човек.

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от didenceeto
    Имах същия проблем и знаеш ли какво направи глупавата ми приятелка ...? Заряза ме
    Зарязала те е => Никога не ти е била приятелка.

Май виждам нещата много черно и бяло.
    Ако наистина мислиш, че ти е приятелка, никога няма да те зареже за друг човек.
    Ами точно това обяснявам Приятели не съществуват. Разбираш ли те винаги ще те злепоставят пред някого

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Не бъдете такива песимисти. Тези хора, които ще те "злепоставят" не са ти приятели, а познати. Има супер много теми за това че няма приятелство. Знам, супер гадно е когато мислиш някой човек за приятел и той те предаде по най-долния начин. Но това не ти пречи да мислиш позитивно и да вярваш, че ще си намериш по-добър приятел. Те нали са кзали хората, приятелите ги намираш, когато най-малко очакваш. Аз самата в момента съм предадена по най-тъпия начин, издразних една фр толкова много, че тя сега не ми говори 3 седмици. Много ме боли, но може би това ще ми отвори очите, да знам, че тя изобщо не държи на мен...

До авторката: Спокойно, мисля че ще се оправят нещата, както казаха преди мен покажи й колко много държиш на нея, че не искаш да я загубиш. Успех
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Какво ще рече да ти открадне приятелите?! Това са простотии. Който ти е приятел, ти е приятел. Доказва го, и ням да се върже на хорските приказки. Ти си прецени, дали можеш да бъдеш приятелка с Рада или не. Ако се връзва на номерата на Нина, значи няма да е честна спрямо теб занапред и ще се карате. Според мен ги зарежи, ще си намериш много по-умни и добри приятели. Пораснете!
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Една се опитва да ми "открадне" най-добрата пр

Цитирай Първоначално написано от greeny333
    Преди една съученичка и най-добрата ми приятелка си бяха BFF, но въпросната съученичка я заряза и Рада (настоящата ми BFF) се сближи с мен. Но напоследък Нина "бившата " на Рада само се влачи с нея и се опитва да ни скара . Не знам какво да правя . Дайте съвет...
    Извинете, че го написах така оплетено, ама...
    ъъъм... нямаш какво да направиш, освен да видиш дали тая Рада наистина ти е приятелка...

Голям фен Аватара на ysmivka
    Ако ти е истинска приятелка няма да те зараже,, а ако не е ще те зараже! Казаха го вече много пъти..
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си