.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Препоръчайте ми хотел 2 (кални бани)

здравейте

трябва ми хотел, няма значение къде се намира (т.е. само да е в България), където да има КАЛНИ БАНИ !!! това е най-важното условие, понеже ще ходя с цел там. другите неща - фитнес, места за спорт, басейни, джакузита не са задължителни, но те в повечето случаи ще си идват с калните бани. цената НЕ Е от значение, единствено кални бани.

мерси предварително на всички

Редактирано заглавие - Raybeez

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Балчишката тузла и Поморийското езеро се използват за калолечение, с това са известни от много време насам. Предполагам в Поморие и Балчик ще има. Само трябва да се поразрови човек в google.

Ето един пример -> http://zeus-hotel.com/info.php?id=32

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Еми потърси в гоогле бе хахахах Пишеш "кални бани хотел" или нещо от сорта и ше ти излязат много ..
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

вече прегледах всичко в гоогъл

исках да знам, ако някой е ходил някъде да сподели и да каже какви са му впечатленията примерно ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си