Психолозите наричат това " остра умствена изостаналост" ..За личните съобщения не ме е** ,защото знам какъв циганин сирак си дето му чупят зъбите всеки ден ,не ме е страх ,и да спомена че не знаеш с кой си имаш работа ;] Това че си много отворен в нета ,и на личните мене въобще не ме е** защото по всяко едно време мога ти разбера хилавото като тебе ИП и да те намеря в всяка точка на България

Но това е друг въпрос ...
Това че имам 36 ръка означава че нямам сила ? Ти трябва да си маса изпаднал човек че да каже някаква подобна глупост..Като ти чета постовете нямаш грам елементарна култура ,нито пък правописна ,а да не говорим че знаеш 4 думи на кръст ...
На ониа пич пишеш че има наднормено тегло ...Давам ти пример с един от бест приятелите ми :
185 см ,96 кила (орелефява се) - 6 години ММА и 3 години плуване ..Яко фитнес и непрекъснати тренировки ...Ама сигорно според тебе и той е с наднормено тегло защото такива като тебе стават само и единствено с една цигулка да стоят на центъра на града и да свиря " Ветрове " докато някое гладно куче му се търка измежду кокалите...Един въпрос за тебе lelelele4 :
Толкова ли си смотан ,грозен,пъпчив,недорасал,из кривен,хилав,изтормозен,са ат,счупен,гноясал,некъпан и убит че имаш толкова голяма комплексарщина ???
Май в случая ти си хейтъра ,защото завиждаш на всичко тука в форума за нашите успехи ...За съжаление ти имаш само едно ,и то е когато за първи път отиде до тоалетната без помоща на майка си ?!?