Цитирай Първоначално написано от d3d0ks7eR
Психолозите наричат това " остра умствена изостаналост" ..За личните съобщения не ме е** ,защото знам какъв циганин сирак си дето му чупят зъбите всеки ден ,не ме е страх ,и да спомена че не знаеш с кой си имаш работа ;] Това че си много отворен в нета ,и на личните мене въобще не ме е** защото по всяко едно време мога ти разбера хилавото като тебе ИП и да те намеря в всяка точка на България Но това е друг въпрос ...
Това че имам 36 ръка означава че нямам сила ? Ти трябва да си маса изпаднал човек че да каже някаква подобна глупост..Като ти чета постовете нямаш грам елементарна култура ,нито пък правописна ,а да не говорим че знаеш 4 думи на кръст ...

На ониа пич пишеш че има наднормено тегло ...Давам ти пример с един от бест приятелите ми :
185 см ,96 кила (орелефява се) - 6 години ММА и 3 години плуване ..Яко фитнес и непрекъснати тренировки ...Ама сигорно според тебе и той е с наднормено тегло защото такива като тебе стават само и единствено с една цигулка да стоят на центъра на града и да свиря " Ветрове " докато някое гладно куче му се търка измежду кокалите...Един въпрос за тебе lelelele4 :
Толкова ли си смотан ,грозен,пъпчив,недорасал,из кривен,хилав,изтормозен,са ат,счупен,гноясал,некъпан и убит че имаш толкова голяма комплексарщина ???

Май в случая ти си хейтъра ,защото завиждаш на всичко тука в форума за нашите успехи ...За съжаление ти имаш само едно ,и то е когато за първи път отиде до тоалетната без помоща на майка си ?!?

абе ей боклук за личните саобщения не ме ебе ти си циганин на който по цял ден му чупат забите не пиши в темите че дигаш 25 кг от концентрично сгаване и че и видео си щел да направиш бе палячо майкати деба прогнила ще чукам майкати на гроба ти запомни го сичко дето го каза тфа си ти такаче не говори много майкати ще и се изпразна в газа на гроба ти бе нещасник не ме ебе на личните че сам те псувал казах че нали щеше да качваш видео как дигаш 25 кг от концентрично сгаване с тфоята 35 рака бе ХАХАха нямаш сила да убиеш муха бе шибаняк аз ще кача видео как еба майкати

ти неможеш да отидеш до тоалетната без помоща на майкати щото си скапаняк психолозите наричат това " остра умствена изостаналост" тфа си ти една помия помяр майкати деба скапана
и не завиждам на банда хейтарчета тука които незнаят що са се родили а майките им са ги сабирали с лажичка от килима ти си плод на пиянска чекия бе хейтарче завиждаш ми че сам по здрав от тебе на тебе няма кфо да ти завиждам ти си скапан циганин който е сирак който е хейтар и няма 2 лева в себе си ...... ае яж бе мангал майкати дбеа миризлива капеш се на 1 година 1 пат скапаняк .......... вие завиждате хейтарчета майкави деба на сички .......... нема да влизам повече в тоя форум такаче запомнете че последният пат сам ви напсувал аз майкави деба бе ХАХАХахаа