- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- интелигентност..
Здравейте..искам да ви попитам-според вас какви качества трябва да притежава един човек за да бъде интелигентен?
П.П. Питам от чисто любопитство..![]()
Да има знания, да има зрял начин на мислене.. В моя клас има много индивиди, дето са толкова тъпи че тряа да се хванеш за главата. Нищо лично, ама ако ги чуеш какво говорят, и говорят глупости с пълна увереност че са прави, ама са големи смешки. Знанието е сигурно най-важното. Но не знам... такива са нещата за мен![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Айнщайн е казал: "Вселената може и да има край, но глупостта човешка е безкрайна."Първоначално написано от ecstazy
И аз познавам един който до миналата година мислеше че Варна е столица
![]()
I like Horses
е,не е имало кой да го осведоми,човека..Първоначално написано от Gen0
![]()
![]()
АЙН ЩАЙН викаш...Първоначално написано от Gen0
![]()
Да притежава ум, да му се отдава мисленето..
Признаци: не слуша чалга.
Втори признак: не слуша метъл
--Лудите, лудите - те да са живи!
ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА ХАХАХ.Първоначално написано от DPRKForever
Заболе ме корема. Бех сам вкъщи и се захласнах, чак ми стана неудобно, как се смея самичък.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
и да не е съгражданин на дражетоПървоначално написано от Axe_vs_Sword
KpucmuHa, така да бъде
lubomirky, човек не избира къде да се роди, сеш' се ^^
се тая дали избира или не.. сигурно и ти носиш 3 телефона, като всеки местен
Един ми е достатъчен, но... познаваш всички тук? Якост!
Само един интелигентен човек може да осъзнае, че света не се дели на
чалга-метал, левски-цск... а на стойностни, разумни хора и такива, които са толкова ограничени, че определят човек по стилът и интересите му, независимо от това колко умен и добър e той!
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Е хайде де, ще се обиждаме ли?Първоначално написано от Axe_vs_Sword
![]()
Еми за мен интелигентен човек означава да може да говори и да общува с хората, нормално. Да знае какво говори, и да може да спори. Да има начин на мислене.![]()
Вафла..
май се опита да ме засегнеш по някакъв начин, ама ще ти го пусна тоя път, да можеш и ти да се почувстваш ентеуегентПървоначално написано от GreenMimss
Не знам дали иска да те засегне,обаче определено е права.Какво значение има каква музика слуша някой?Какви дрехи носи?Колкото по-бързо осъзнаете,че външността няма нищо общо с характера и ума на човека,толкова по-добре.Първоначално написано от lubomirky
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Да си интелигентен не значи да зубриш факти и дати от учебниците.Интелигентност а е да можеш да мислиш логически , да имаш СВОЙ собствен начин на мислене , свой характер ! А не да подражаваш на някой,има хора който могат да мислят но не мислят хич логически!И така се получават много смешни гафове.Това за мен значи да си интелигентен (кратко но не ми се пише повече
)
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Един от моя клас каза в часа по География, че има тюлени в пустинята.
![]()
![]()
Първоначално написано от PlamitOo
![]()
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
не искам да те засегна, изказвам мнение, това, че е различно от твоето не значи моментално, че се заяждам!?Първоначално написано от someonerandom
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Кристина,не разбрах дали тва е ирония,или не,но ако не е,това доказва,че не си от най-интелигентнитеПървоначално написано от KpucmuHa
![]()
Интелигентният човек е толерантен и либерален.
и тази тема ще стане 5000 страници спамПървоначално написано от nymphadora
как ще признаете че др-я е прав? даже как може да ви мине през акъла бе?
хаха![]()
Познавам хора, които слушат чалга и са умни. Познавам и хора, които слушат метъл,рок и са умни. Познавам хора, които слушат рап и са умни. Това, че определяте какъв е човека според музиката, която слуша, облеклото му, и външния му вид, само показва колко сте ограничени.![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.