.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Качване на клипове в Vbox7.com

Значи проблема ми е следния тегля от ZAMUNDA клипове и после ги слагам в VBOX7 и зарежда там кфото прай прай и накрая ми изписва, че видеото съществува апък има поне 50 едни и същи клипа като този който се опитвам да кача и аз ЗАЩО ТАКА СТАВА ?
    Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда

Keep Walking ... !

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Качване на клипове в Vbox7.com

Цитирай Първоначално написано от MrUnnamed
    Значи проблема ми е следния тегля от ZAMUNDA клипове и после ги слагам в VBOX7 и зарежда там кфото прай прай и накрая ми изписва, че видеото съществува апък има поне 50 едни и същи клипа като този който се опитвам да кача и аз ЗАЩО ТАКА СТАВА ?
    че видеото съществува...

Цаката е да ги конвертираш!...прави го с Camtasia Studio 5 в формат.flv,за да запазиш качеството на видеото свалено от "Zamunda"
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Вече ги има клиповете за това така ти показва
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Re: Качване на клипове в Vbox7.com

Цитирай Първоначално написано от Valento
    че видеото съществува...

Цаката е да ги конвертираш!...прави го с Camtasia Studio 5 в формат.flv,за да запазиш качеството на видеото свалено от "Zamunda"
    И аз съм с Camtasia Studio 5, много съм доволен
    А сега, що като го има вече, ти пак искаш да го качваш?

Град
    Silent hill.
    какъв е и смисъла като го има едно клипче вече и ти да го качиш ?? Точно за това вбоха се напълни само с едни и същи клипчета кво , искаш да станеш "PRO" ли ?? Я виж chunnov има над 8 хиляди клипчета , и хем не стана "PRO" и хем го баннаха от сайта
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

неща да ставам PRO качвам клипове за да си разнообразя профила
    Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда

Keep Walking ... !

Град
    Silent hill.
    неща да ставам PRO качвам клипове за да си разнообразя профила
    Ок,ама гледай тия клипове който качваш да не ги има по един милион пъти ..
    -Albert Einstein

Можеш да се опиташ да го конвертнеш с total video converter а по темата някой те е изпреварил
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си