- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За мен коMплекс а за другии- голяма мечта
На 14 години съм и имам големи гърдитова за мен е комплекс защото привличам голямо внимание на по големи момчета
![]()
Сякаш всички искат да са с мен само заради гърдите ми ! момчетаTa ме гледат само там, Получавам неприлични предложения а съм само на 14 !Трудно ми е да си намеря мoмче което ме харесва заради самата мен... Mоля ви не ме обиждайте и без грубu коментари!
Хубаво е, че го осъзнаваш. Има някой, които се заблуждават или само това искат. Не обръщай внимание на такива момчета, то е ясно какво искат. Ще си намериш момче, което ще те хареса, заради самата теб. Спокойно, всичко с времето си, все пак си още на 14.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Снимки, или не вярваме![]()
А те гърдите са си част от тебе. Та реално те те харесват заради самата теб. Какъв е проблема?
Grumpy old madman
eто сега мисля, че сама ще си припомня как се прави възел за бесило... ТЕ ми трият мненията..........сега под ника ми пише .... 278 вместо 279 мненияПървоначално написано от antiWHAT
![]()
![]()
![]()
Let the psycho plays with you...
АХАХ ебаси за какво мрънкате^ Тоз и той
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ше бъда много непослушен.. ше ти харесаПървоначално написано от Dopeass
![]()
ТОРТА!
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ще се въздържа да отговоря, тъй като това, което ми идва да напиша определено не е 15-Първоначално написано от machoka
Let the psycho plays with you...
Мене големите гърди ме отблъскват.
Като има гръд, има и бут, кълка, любовни дръжки и т.н.
Не живеем в пещерната ера, та да благославяме Богинята майка, която може да роди и изхрани 100 деца.
ми то колкото и да се прикрива те като са си големи пак си се вижда.Първоначално написано от Raybeez
Не се учудвай на твоите години момчетата подрастват и затова обръщат такова внимание на гърдите.
Превърни комплекса си в оръжие.![]()
И аз като малка се депресирах и съм се наслушала на какви ли не детски закачки и глупости, ама мъжете са лесни - покажеш им една цица и ще ти робуват цял живот.![]()
Първоначално написано от cherinka
![]()
На мен тва никога не ми е било комплекс.Много си ги обичам![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Дай снимка![]()
TITS or GTFO![]()
ps. fake and gay
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Брей къде ги тия мъже беПревърни комплекса си в оръжие. Very Happy
И аз като малка се депресирах и съм се наслушала на какви ли не детски закачки и глупости, ама мъжете са лесни - покажеш им една цица и ще ти робуват цял живот.![]()
![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Кака ви Чери винаги е била едни гърди пред конкуренцията.Първоначално написано от cherinka
![]()
Grumpy old madman
true.Първоначално написано от w0sh
ACϟDC