.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Пф ти мен да видиш.
    Като видя паяк изпадам в няква паника и не знам кво правя, викам, бутам
    Чиста фобия си е

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от SixthSense
    Аз пък изпитвам панически страх от червеи . От буболечки, паяци и т.н не ми пука , но от червеи ... И макар да знам ,че не може да ми направи абсолютно нищо отстъпвам два метра назад .
    Аз чак страх.. не... но са ми гнусни
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    somewhere over the rainbow
    Голямо чудо ...Сигурно всеки втори го е страх от буби и малко могат да дадат основателна причина защо. Според мен са добри същества. Не са наранили никого . Едвали изобщо им пука за нас.

Аз пък се дразня на хлебарките в училище, които се въдят в бюрото пред чина ми. Обещаха да пръскат през априлската, ама нищо не са свършили .

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Мен не ме страх и не ги убивам. От хлебарките ме е гнус, ако са ми в краката, но за щастие много рядко ми се случва да видя.
    Веднъж една муха ми бръмчеше много време и я убих... после през нощта я сънувах. Гузна съвест, вече не убивам бубите, само комари понякога.

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от kris4ety14
    Аз пък се дразня на хлебарките в училище, които се въдят в бюрото пред чина ми. Обещаха да пръскат през априлската, ама нищо не са свършили .
    Кво е тва даскало.. Толкова ли е зле, че чак да има хлебарки .. То и нащо е мизерно, ама чак пък толкос
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Цитирай Първоначално написано от kris4ety14
    Кво е тва даскало.. Толкова ли е зле, че чак да има хлебарки .. То и нащо е мизерно, ама чак пък толкос
    Води се най-елитното в областта - ПМГ Враца. Моят клас е биологична паралелка, ама са ни натикали в кабинет по физика и освен бюрото има цяла секция, обхващаща едната стена и пълна с разни уреди и дрънкулки. Някои други стаи, като да речем на математиците са ремонтирани, с плочки и е чисто като в аптека.

Няма да забравя как миналият месец веднъж от бюрото, което е масивно, изпълзя една гадинка и тръгна по моя чин. Внимателно я наблюдавах, но като ми навлезе твърде много в личното пространство, с молива я метнах към пътеката между редиците. Отсреща съседките изпищяха като видяха, че хлебарката може да иде при тях и скочиха от столовете. Едната кифличка ме овика защо съм я изхвърлила, а аз се направих сякаш им съчувствам. През междучасието се смях от сърце на слабите им нерви, а пък в скайп вечерта и признах що за картинка са били и и казах оттук нататък да си има едно наум за тези животинки.

Ако изключим проблема с хлебарките, в училището ми има много свестни учители, а и самата атмосфера между учениците е на високо ниво. Аз съм се дигнала от родното ми градче да уча в най-доброто училище и изобщо не съжалявам за избора. Е, разходите са големи, но съм си направила сметката.

Супер айляк са.За сега си отглеждам 1 паяк в стаята ^^ (последния го дръпнах с прахосмукачката..).
    Иначе като съм в настроение ги мъча с парфюми, лак за коса и подобни..Райско
    So what if you can see the darkest side of me
    No one will ever change this animal I have become..

обичам паяци и никога не убивам... страхотни животинки са
    кофти само, че няколко пъти са ме хапали... по лицето

аз пък най-обичам да ям навън при мухите
    уеахххх

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    понякога се случва да развъждам доста странни видове паяци. такива с коремче, жълто-черно-зелено-лилави, в различни форми,големина и т.н.
    не знам на какво се дължи, дали от климата?дали от средата?дали от това,жс което се хранят и ми е чудно как се модифицират по този начин, тъй като предишни техни заселници не съм отглеждала,а вероятността да са пропълзили отвън е изключително малка, но като цяло имам доста интересни видове (в миналото, тъй като ги отрепах вече, че ме хвана страх да няма некой отровен такъв, щото те и на външност са едни такива страшни,а понякога добиваха тарантулска големина).

Да фобия е. Мисля, че се казва инсектофобия. Иначе и мен ме е гнус от някои насекоми.
    "Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от tainaTaa
    Да фобия е. Мисля, че се казва инсектофобия. Иначе и мен ме е гнус от някои насекоми.

мда..
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Полудявам като ги видя всякакви такива.Почнах по смело на последък вземам обувката и баам
    НЕФТОХИМИК

А мен ме е гнус от много малки буболечки... Един вид пълзяща армия.Като си представя как ме полазвааат.Иначе една не ми е проблем.
    Също така се стряскам от голяма и тлъста самотна буболечка, а армии от такива не съм съзирала, но се надявам и да не видя.
    Шубе ме е и от паяци.Най - вече големите, или много мънички паячета на едно, полепнали по паяжина.Веднъж такава ми се уви около ръката... Грр.
    Но целия ми страх е свързан с това да не ги усетя по кожата си или да ми влезят в устата и да ги изям, и да ми лазят по езика и... Грр.Забелязала съм обаче, че когато се вгледам, особено в самотните паяци и насекоми, независимо колко са тлъсти и гадни, спира да ме е страх.
    Мъртви буболечки и паяци обаче не ме плашат.Мога и обичам да ги разфасовам.Отчасти близкия контакт с мъртви буболечки ми помага да преодолея конфликтите си с живите такива.
    А с червеите се разбирам почти перфектно.Не е е гнус от тях, даже обичам да ги търкалям с върха на чадъра си по време на дъжд, когато се появяват най - много.И живи, и мъртви червеите са сравнително сладки.
    А твоя страх може и да е фобия, но според мен зависи от това колко е силен.Ако е по - скоро малка погнуса, каквато изпитват повечето хора... Не мисля, че е фобия.Но не разбирам много.Иначе, страха от насекоми, както казаха по - горе, се нарича инсектофобия.

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от Afterbirth
    А мен ме е гнус от много малки буболечки... Един вид пълзяща армия.Като си представя как ме полазвааат.Иначе една не ми е проблем.
    Също така се стряскам от голяма и тлъста самотна буболечка, а армии от такива не съм съзирала, но се надявам и да не видя.
    Шубе ме е и от паяци.Най - вече големите, или много мънички паячета на едно, полепнали по паяжина.Веднъж такава ми се уви около ръката... Грр.
    Но целия ми страх е свързан с това да не ги усетя по кожата си или да ми влезят в устата и да ги изям, и да ми лазят по езика и... Грр.Забелязала съм обаче, че когато се вгледам, особено в самотните паяци и насекоми, независимо колко са тлъсти и гадни, спира да ме е страх.
    Мъртви буболечки и паяци обаче не ме плашат.Мога и обичам да ги разфасовам.Отчасти близкия контакт с мъртви буболечки ми помага да преодолея конфликтите си с живите такива.
    А с червеите се разбирам почти перфектно.Не е е гнус от тях, даже обичам да ги търкалям с върха на чадъра си по време на дъжд, когато се появяват най - много.И живи, и мъртви червеите са сравнително сладки.
    А твоя страх може и да е фобия, но според мен зависи от това колко е силен.Ако е по - скоро малка погнуса, каквато изпитват повечето хора... Не мисля, че е фобия.Но не разбирам много.Иначе, страха от насекоми, както казаха по - горе, се нарича инсектофобия.
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

И аз изпитвам нещо подобно, но непоносимост не е точната дума. Все пак и те са живи същества, които предполагам се страхуват много повече от нас, отколкото ние от тях.

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от BuKuu
    И аз изпитвам нещо подобно, но непоносимост не е точната дума. Все пак и те са живи същества, които предполагам се страхуват много повече от нас, отколкото ние от тях.
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Повече от фен
    хлебарките и миризливките- УЖАС, просто видя ли някоя в стаята подскачам като луд (Да,момче съм, но имам ужасна фобия ) тези 2та вида гадини са ми толкова непоносими, че ме е страх да припаря с чехъла до тях да ги утрепа, и то не е страх а едно такова ми става гнусно като си представя как една такава гад може да ме лази....

Град
    София
    Аз тотално се паникьосвам, когато видя насекомо, само че мъртво. Иначе живи не ми действат...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    от всичките буболечки май най-много мразя паяците..Винаги като видя някой го смачквам
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си