- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- колко ли струва
колко ли струва нещо такова и от къде мога да си купя[/b]
лелеллеееееееискам и аз такова
![]()
![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
около 5 бинки примерно, съвсем на предположение го удрям.
аз монитора и компютъра ги имам само ми трябва такава маса
За какво се занимаваш с глупости !?Първоначално написано от ThEKiNgG
т'ва едвали се продава в БГ...
и дори и да имаш монитора и компа...пак ще ти излезе солено![]()
супер но на скоро нямам път към софия ако може ми дайте някъде от нета а по каква цена вариратПървоначално написано от Canis_Dirus
The ultimate computer workstation, the Vision One V1 Chair, the dream of every geek for games, trading… or who simply likes to spend his life in front of the computer.
Extreme comfort and immersion. It could also replace the 3 screens with the Ostendo CVRD curved monitor.
Optional: Porsche leather armchair.
Price: starting from 2,600 dollars (no screen or computer included).
но този е друг по голям ето как изглеждаПървоначално написано от plmn
![]()
все още чакам Canis_Dirus да ми каже как са цените в мола
То пича не схвана че Canis ташак си праиПървоначално написано от Kalesin
![]()
това задължително трябва да си го купят 80% от съфорумниците, които не стават от компа 24/7 ... ще им спести болки в гърба
Let the psycho plays with you...
тея поставки за кво се ползват майна, много нефункционално
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
^Защото е измислено от американци и трябва да има къде да си оставят торбите и плюскането от МакТиДонАлдсът...да не горя калории в ходене до хладилника. Ако имаше и една дупка да не ходят до WC...
Иначе това в Бг няма къде да го намериш. В Америка 100/100 го има, ама ще платиш майка си и баща си за шипмънт по въздух. Другият вариант е да го качиш на контейнер и да го чакаш на борда на някой кораб.![]()
има ли такива барабани на народни цени? щото като гледам, все по-скъпи от истинските ...
Изглежда точн като някакво жалко кресло за тристакилограмови шопари.Или за асоциали, които спят пред компа. Според случая.
и аз отначало си помислих за ел. дръмс..
хубавите електронни барабани излизат доста по-евтино от хубавите акустични такива, но ел. са жив ташак... колкото и да са скъпи
описанието на тоя стол е покъртително, все едно чета няква футуристична книга.. бахти абсурда