- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Малки пъпчици
Имам някакви малки пъпчици по краката не се виждат но мен ме дразнят леко а червени и отгоре са черни (заради косама)![]()
Може ли да ми кажете от какво е?
ДА ми препоръчате с нещо да ги мажа?
![]()
![]()
Ако си ги бръснеш, може да са следствие от некадърно бръснене или груба самобръсначка. Консултирай се с някоя приятелка за техниката.![]()
Ако се бръснеш навярно е от бръсначката, но пък ако си премахваш космите с епилатор е нормално кожата ти да се зачерви
АЗ предпочитам да си живея живота така както на мен ми харесва, а не така както ДРУГИТЕ искат!
{ LoVe YoUUUuuuuu :* }
От бръсненето е. Можеш да ги мажеш с крем, но те си минават отсамосебе си.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Dream as if you'll live forever.Live as if you'll die today!
Ми може да ползваш крем "Здраве"..Иначе ако си с самобръсначка - нормално е да има такива пъпчици..+..минават си самостоятелно
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ми незнам те не са от скоро.Само лятото се махат може би заради времето![]()
Искам да попитам явно ми се очертава да ида на дерматолог може ли да питам за тези пъпчици защото си нямам на представа за 1 път ще ходя.![]()
![]()
И аз мисля,че е от бръсненето...Наистина това си минава отсамосебе си!Но ако искаш можеш да пробваш с мед.Нанасяш мед по краката и масажираш нежни движения!Аз използвам меда за да си правя маска за лице.Действа хидратиращо и релаксиращо.![]()
Първоначално написано от SmilezZz
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't