- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- РАЗВАЛИХА DISCOVERY CHANNEL
За жалост някой "умник" от преводачите на световно известният Discovery channel е решил, че освен с български субтитри гореспоменатият канал трябва да е и с българско звучене,надписи,реклами и общо взето всичко на български.Това е много лошо за хората като мен,които освен че обичат този канал, също така си упражняват и английския върху него.
87% от българското население е неграмотно,ако си от останалите 59%, сложи това в подписа си!
Против съм да е на Български озвучението. На мен също това ми е един от любимите канали и малко или много се научава по нещо на Английски ... изрази, думи и т.н.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Аз нищо на български не съм чула![]()
. Много по - интересно е като е на английски.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Аз пък се кефя. Има доста интересни предавания и сега е доста по-достъпно за всеки, да ги следи.![]()
е, не сте умрели от едното дискавъри... кефете се, че няма и емисия на турски там![]()
Тъкмо и аз щях да се оплаквам.
Много е тъпо така. Като беше на английски хем гледах, хем си упражнявах и английския. А сега....![]()
Пък и много ме кефеха Адам и Джейми как говореха![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Ебати тъпото. Мразя българското озвучение изобщо. Първо много се кефя и аз на Адам и Джейми и другите дето говорят с британски акцент, просто мн яко говоряти второ тъпите българи понякога правят уникално тъпи преводи например наскоро гледах Ловци на митове и разбиха един мит и то пише "Busted" а те долу в субтитрите "Развенчан" WTF!? развалиха поредния канал..
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
аууу да, британски акцентПървоначално написано от ecstazy
особено Брейнияк
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Супер тъпо стана. Английският и на Адам и Джейми и на Брейнияк си беше чук, за който не разбира си имаше субтитри. Като цяло българското озвучение изобщо не е на ниво.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
ей, като ше озвучават всичко, дайте да сложим на БНТ на турската емисия българско озвучениемноу ше се кефя, човек, сериозно!
Първоначално написано от elito0o0o0
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Сетих се за една песен...![]()
![]()
You and me, baby, ain't nothing but mammals... Няма да продължавам.
![]()
По темата - против съм. Перфектен начин за упражнение на английския е Дискавърито.