- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- НаПрАвИ сИ сАм :P
Обезателно .. само трябва да си купя текстилни бои, но нито знам марка, нито от къде да ги купя ..Първоначално написано от sladkotykate
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
^може да си поръчаш от Интернет
блустящи камъчета мисля, че също стават и да направиш напримерно някаква пеперуда
Първоначално написано от martichkaa
как ги огъваш тея кламери за да станат обици![]()
ако може обясни и дай снимчици![]()
Аз ли съм крива или светът се огъва?
Аз ли съм черна или те са без цвят?
За една секунда всичко се срива...
За една секунда всичко е прах ...
друг профил: tamarichka : )
Ами аз съм си мислил да изпечатам от компа си някои надписи или картинки и да ги изрежа от вътре подлепя с картон и да си направя шаблони. После с духащи фломастри или спрей да разкрася една бяла тениска! Може дори да се получи доста стилничко... ако съчетая два или три сцята, нещо от сорта на черно и синъо на бял фон, би стояло доста добре според мен![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Ами кламерите ги обръщам и ги изправям с клещи .. от едната страна е огънато точно като кукичката за обикновенните обици а на другата чааст нанизвам мънистата (копчетата) и след това огъвам края за да не изпадат ! А снимки ще пусна, но след няколко дни защото ми е повреден апаратаАз следя темата и ако имате въпроси питайте .. аа и да се похваля вчера направих нови два чифта от копчета и станаха доста добре (поне аз ги харесвам) и си ги нося
![]()
Защото са кламери все пак,предназначението им е друго
Иначе аз си направих "бриджове" от на баща ми един панталон,като си го прекройх..![]()
![]()
Много готина темичкаМоже ли да ми дадете съвети как да си променя дънките, че нещо не ги харесвам... ето снимка http://renksss.snimka.bg/daily/dreshkiii.496058
![]()
Можеш да гr разнищиш с игла .
HARUM SCARUM - сори за ника, много е добре! Даже идглежда хем интересно, хем полезно.. давай тука инфо как го направи![]()
Много моля момичето за обеците които ги прави от кламери да ми каже как или да ми пише лично . Моля те страшно съм им навита пиши плссс![]()
а за темата браво имаше нужда от нова
![]()
Harum_Scarum
много ми харесват панталоните ти![]()
страшно са готини
![]()
Ох и на мен ако можеПървоначално написано от MimiKalcheff93
Имам страшно много мъниста и ..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
^и аз тряя ги използвам някъде мънистата ..
Аз ли съм крива или светът се огъва?
Аз ли съм черна или те са без цвят?
За една секунда всичко се срива...
За една секунда всичко е прах ...
друг профил: tamarichka : )
Ами панталона е на баща ми и аз го стесних,първо на ръка,мерих и ших докато ми хареса и минах с машината..![]()
Темата е невероятна.
Някой да има идея как да си направя така гърба на някоя блуза:
![]()
режи и кълцайизрежи си някакво картонче във формата на удължен кръг такъв и сложи го отбележи си сс креда и режи
оставяш малко място и по надолу пак и така
Няма ли да се разнищи?Пък и как ще го одрежа така в тая форма?Според мен се ще кривне :СПървоначално написано от MimiKalcheff93
някъде в началото беше постнато видео или обяснение,не съм сигурна?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не режи кръг, а само линия, а то само ще си стане така. Ей сега ще потърся и видеоПървоначално написано от DevilWish
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on