- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- именце за кученцето ми
Гюнтер, Курт, Фридрих, Аркадий, Пьотр, Джамбалаз, Ричърд, Йохан, Реджеп, Джиовани.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
КУРТ тва име го използват много турците защото се преждало вълк според мен доста тъпо кучетоти да се казва на друго животноПървоначално написано от Pwnmaster
Хуго но за тази порода не отива сега и аз чакам дог бордо и ще се казва така
Цунами, Артур, Рамзес :д
Ра, Амон Ра, Анубис, Сет![]()
Audio ergo sum
аххх винаги съм искала ако си взема куче да го кръстя МАНГО :Д или кафе...![]()
Ботьо, Богосвет, Вихрони, Войо, Гроздьо, Грую, Дренко, Дяко, Елко, Йоско, Крачун, Ламбо, Любодраг, Мавроди, Митрофан, Муньо, Нягул, Нойо, Онуфри, Печо, Правдолюб, Правдомил, Путю, Сотир, Спартак, Статул, Съйко, Унуфри, Христоген, Цико, Чочо, Чано, Чочо, Щильон, Яначко.
Подбрах ти най-хубавите.
Темата се изчерпа.
Нз за мене пък кучето ти да се казва нещо свързано с кур е доста по тъпоПървоначално написано от ThEKiNgG
![]()
![]()
D3NG3rZ0N3 името на котката ти ме уби
![]()
![]()
Първоначално написано от finger4o
ричи,рекс,макс,роко,динго,д ордж,едуард,джейкъб,дарлин г,бъди,арос,рамбо,елджи,еме ,кайлс,рай,роджър,ринго и т.н
Няма лоши животни,има глупави хора
![]()
:P
Роко се казваше старото ми куче то беше коли но почина беше много отдавна даже смътно си го спомняма иначе Бъди като име на мен лично много ми харесва но се колебая ще видим ама колкото и да гледам и да търся имена то като си го видя предполагам че все нещо хубавичко ще ми хрумне
![]()
aaaxaxaxaxaxaxaПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ThroughStruggle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei