- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някой знае ли до кога са отменени вси4ки полети???
Някой знае ли до кога са отменени вси4ки полети???
Днес света има нужда от хора,които знаят да обичат и се борят за живота поне със същата сила,с която други искат да го унищожат
До когато вулканичната пепел падне на земята и температурите на въздуха се върнат в нормата.
А, кога ще стане това, никой не може да прогнозира точно.
Не отваряха ли летищата в Пловдив и София за по 6 часа?
Той облака се изваля, пък и вече трябва да е преминал
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Да, но явно пускат някои полети в зависимост от крайната точка.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Вече са пуснати, но не за навсякъде.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз знам, 4е за Лондон в Петък-Събота някъде... Ама не съм абсолютно сигурна.
Братовчед ми трябваше да пътува събота,но са му дали билет за 24 за Брюксел.Зависи за къде пътуваш.
за Франкфурт
Днес света има нужда от хора,които знаят да обичат и се борят за живота поне със същата сила,с която други искат да го унищожат
докато не научите Ч-то къде еПървоначално написано от anichkaaaaa
![]()
не знам до кога, ама аз се отказах от самолета и на 3 май пътувам с добрия стар автобус до Варшава. след тва спя на хотел един ден, разглеждам и хващам влак до Минск, седя там колкото седя и след тва влак до Вилнюс, разглеждам и след тва с квото дойде до Хелзинки![]()
от там вече не знам как ще се върна, щото и пари нямам...
ще е ЛЕГЕНДАРНО! (както казва от един сериал един изрод)
едит : влака за Варшава е 70 евро, а визата за Беларус е 60бахти мизерията (еднократна, двукратна е 90, а многократна е 120 евро
луди!)
днешната младеж - у гъза да я еб*ш