- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- обица под езика
аам здр хораа та искам да ви попитам за обицата под езика .. искам сама да се продупча но ципата под езика ми е мн тънка и мъничкаии дали ще мога да я продупча и как точно
амм и после колко време ще боли и как да се грижа за нея
благодаря ви предварително
.. аа да и каква обица да си взема точно аз си взех вече но все пак![]()
Казвали са ми, че ако не се пробие на точно място, може да си загубиш някои вкусови рецептори...Ко те бърка да дадеш 25-35лв?
защо реши че трябва да си пуснеш темата в раздел " секс "..?![]()
Обещанието е учтива форма на отказване.
После ще съжеляваш...Първоначално написано от DevilWish
It's too late...
боли доста и е безмислено
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
ОпаПървоначално написано от DevilWish
Объркал съм се, мислех, че е на езика
![]()
Да добре темата не е за раздел "секс" хубаво дайте по - спокойно бе хора! И моето мнение е, че това не е само мн тъпо ами направо и аз не знам нямам думи.Ти кръв в главата имаш ли?!
![]()
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)
А може би иска да достави по-голямо удоволствие на приятя сии....Първоначално написано от y0urhottie
![]()
Frenulum
Напоследък разпространен стана и пиърсингът, намиращ се на юздичката под езика (френулум). При него, както и при всички пиърсинги, намиращи се в устната кухина, в периода на заздравяване е задължително промиването с противовъзпалителни медикаменти. Алкохол МОЖЕ да се пие. Болката е по-малка от тази на езика, бързо отминава. Обиците, които се използват, са барбели, подкови и халки - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО извити, за да се намали напрежението, което оказва щифтът на кожата.
Напълно заздравява за: от 4 до 6 седмици
Темата се изчерпа.![]()
Ти си виновна! : ]Първоначално написано от Harum_Scarum
It's too late...
mi taka bez da iskam samo go slojila v tozi razdel![]()
sorry
Идиоти мазохисти![]()
![]()
![]()
p1rvo 4ovek trqbva da se interesuva kakvo kak i za6to se pravi predi da go e reshil nap1lno no kakto i da e 6te pomogna 1- ako 6te se dup4ish sam/a zad1ljitelno s izmiti r1ce i s abokat (vajno e abokata da e zelen zashtoto e podhodqsht razmer) 2- vseki p1t sled qdene plaknesh s voda a ve4er i sutrin promivash s antibakterialna voda (v aptekite ot 2 do 10 lv) ii posledno az s16to imam takava obica i iska mnogo griji pazi q kato o4ite si ! +(: yspehii (sun) :*
В никакъв случай не се дупчи сам/-а.. С абокат става.. Аз имам там.. Изобщо не боли![]()
FUCK-тически не ме интересувате..