.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

обица под езика

аам здр хораа та искам да ви попитам за обицата под езика .. искам сама да се продупча но ципата под езика ми е мн тънка и мъничка ии дали ще мога да я продупча и как точно амм и после колко време ще боли и как да се грижа за нея благодаря ви предварително

.. аа да и каква обица да си взема точно аз си взех вече но все пак

че сам/а ли ще се дупчиш?

Казвали са ми, че ако не се пробие на точно място, може да си загубиш някои вкусови рецептори...Ко те бърка да дадеш 25-35лв?

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Tемата не е за този раздел!!!!

защо реши че трябва да си пуснеш темата в раздел " секс "..?
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

сигурно защото всичко свързано с дупки е за раздел Секс

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Казвали са ми, че ако не се пробие на точно място, може да си загубиш някои вкусови рецептори...Ко те бърка да дадеш 25-35лв?
    Това е при обиа на езика Нищо не може да стане от тази под езика, но не се дупчи сам/а.

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Това е при обиа на езика Нищо не може да стане от тази под езика, но не се дупчи сам/а.
    После ще съжеляваш...
    It's too late...

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    боли доста и е безмислено
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Опа Объркал съм се, мислех, че е на езика

Да добре темата не е за раздел "секс" хубаво дайте по - спокойно бе хора! И моето мнение е, че това не е само мн тъпо ами направо и аз не знам нямам думи. Ти кръв в главата имаш ли?!
    I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)

Цитирай Първоначално написано от y0urhottie
    сигурно защото всичко свързано с дупки е за раздел Секс
    А може би иска да достави по-голямо удоволствие на приятя сии....

Frenulum
    Напоследък разпространен стана и пиърсингът, намиращ се на юздичката под езика (френулум). При него, както и при всички пиърсинги, намиращи се в устната кухина, в периода на заздравяване е задължително промиването с противовъзпалителни медикаменти. Алкохол МОЖЕ да се пие. Болката е по-малка от тази на езика, бързо отминава. Обиците, които се използват, са барбели, подкови и халки - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО извити, за да се намали напрежението, което оказва щифтът на кожата.
    Напълно заздравява за: от 4 до 6 седмици

Темата се изчерпа.

Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    Frenulum
    Напоследък разпространен стана и пиърсингът, намиращ се на юздичката под езика (френулум). При него, както и при всички пиърсинги, намиращи се в устната кухина, в периода на заздравяване е задължително промиването с противовъзпалителни медикаменти. Алкохол МОЖЕ да се пие. Болката е по-малка от тази на езика, бързо отминава. Обиците, които се използват, са барбели, подкови и халки - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО извити, за да се намали напрежението, което оказва щифтът на кожата.
    Напълно заздравява за: от 4 до 6 седмици

Темата се изчерпа.
    Ти си виновна! : ]
    It's too late...

mi taka bez da iskam samo go slojila v tozi razdel sorry

Идиоти мазохисти

lo6a rabotaa

p1rvo 4ovek trqbva da se interesuva kakvo kak i za6to se pravi predi da go e reshil nap1lno no kakto i da e 6te pomogna 1- ako 6te se dup4ish sam/a zad1ljitelno s izmiti r1ce i s abokat (vajno e abokata da e zelen zashtoto e podhodqsht razmer) 2- vseki p1t sled qdene plaknesh s voda a ve4er i sutrin promivash s antibakterialna voda (v aptekite ot 2 do 10 lv) ii posledno az s16to imam takava obica i iska mnogo griji pazi q kato o4ite si ! +(: yspehii (sun) :*

В никакъв случай не се дупчи сам/-а.. С абокат става.. Аз имам там.. Изобщо не боли
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си