- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майките ви правят ли ви проблем,ако..
не искате да им споделяте нещо..??![]()
Мойта вече почва да ме нерви:"Ще се неучиш да споделяш..."![]()
![]()
![]()
![]()
Еми не искам,съжалявам...
![]()
![]()
![]()
![]()
пп:скапа ми настроението за целия ден..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Еми случва се, но като цяло не. Моето си е мое, не съм длъжен да им споделям всичко и мисля, че го знае.
Lexynnka
Понякога. Примерно:
-Какво ти има?
-Нищо.
-Казвай!
-Няма, остави ме!
-А ти ще ми кажеш нещо и ще видиш 'няма и остави ме'..
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
не ми прави никакъв проблем![]()
Първоначално написано от L0ST
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хаха,то ако за това ми правят проблем,не естесвено,ако реша ще споделя....
Не.Ако реша-споделям.В крайна сметка това си е мой избор дали да споделям или не.Понякога като ме видят да рева и настояват да им кажа какво има за да оправиме проблема и аз им казвам.Но все пак избора си е мой.
Не. Нито може да се каже че и споделям всичко, нито че не и.
Средно положение.
Моя работа дали ще и споделям или не.
азз по принцип никак не съм по споделянето.. така чее ако иска да й споделя нещо аз просто казвам че нямам нищо за споделяне и си трая.. и не ми казва нищо :]
Обещанието е учтива форма на отказване.
+1 Имам си личен живот,ако преценя,че не искам да споделя-нямаПървоначално написано от brokeninside13
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Въпреки,че вече достигнах такива години в които опитвам да водя колкото се може по самостоятелен живот, майка ми все още ме кара да споделям разни работи които по принцип не и влизат много много в работата. Обаче ако не и кажа почва едно цупене..
ACϟDC
Аз нямам такъв проблем.Родителите ми не могат да се оплачат от липса на споделяне от моя страна.Те са нещо повече от приятели за мен и си говорим за всичко.В повечето случаи ми идва музата да приказвам много и разправям дори и най-незначителни неща.. но както казват родителите - всичко което казват децата е важно.Ако ме мързи да говоря просто ме питат как е минал денят например и аз откроявам най-важните случки. ^^
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Пхах, майка ми се чуди как да ме накара да млъкна и вече не ме пита какво е станало на даскало, просто защото веднага почвам да говоря още като я видя.Ама принципно й казвам само лигавите и забавни неща, с проблемите не се занимавам аз, к'во остава да занимавам нея.
![]()
Леле и аз съм така майка ми се чуди как да ми затвори устата вечеПървоначално написано от Monstre
![]()
![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
i asПървоначално написано от Stellsy
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!
Първоначално написано от SmilezZz
Не. Аз не споделям с майка и тя няма проблем с това.
Проблема със споделянето ни бе още в началото.. Когато аз искам да споделя на нея не й се слушаше, когато тя искаше да споделя на мене вече не ми се говореше и така с времето спряхме да общуваме освен ако не е за стандартните, обикновенни неща от ежедневието![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
....не и споделям, щото си я знам.. и знам, че няма да ме разбере.![]()
При мене е горе доло така:
-Какво има?
-Нищо.
-Е как нищо...виж се че ревеш
-Нищо ми няма остави ме
-Ми хубаво тогава няма как да ти помогна..(и си излиза)
Първоначално написано от finger4o
Ми при мен проблема е, че тя не иска да ме слуша![]()
Аз й разправям некви забавни истории, след 5 минути ме пита нещо, което съм й го разказвала преди малкоооооо
Въобще не ме слушаааааааааааааааааааа
![]()
Ма аз все си й разправям, имам нужда просто да си изкажа емоциите от училище
Ма лични неща от сорта на тва кой си харесвам и кой не - не споделям
и не бих
Често ми излиза с номера, че трябвало да сме приятелки, глупости, амаа няма да стане
![]()
еlsy![]()
Първоначално написано от Sisito941
О, да иска да и споделям, но вече се примири, че няма какво да и кажа (или че няма да и споделям). А сестрите ми (близначки на 13) ги кара непрекаснато да и споделят, дори им е вдигала скандали, удряла ги е, само защото са я излагали, че са на театър с класа, а вместо това са илезли из мола с приятелки.... (момичета на 13 години смятайте)... Аз съм на близо 17 и на мене също ми прави проблеми! Непрекъснато ме пита каде излизам с кого и т.н. абе ужас!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Аз интимни неща с нашите не споделям... Майка ми ако разбере са гаджетата ми досега, ще ме изнесе от вкъщи сигурно.![]()
Кво са умрели за моите проблеми не знам
Рядко.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!