.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 171
    Мега фен Аватара на Sisito941

Майките ви правят ли ви проблем,ако..

не искате да им споделяте нещо..??
    Мойта вече почва да ме нерви:"Ще се неучиш да споделяш..." Еми не искам,съжалявам...

пп:скапа ми настроението за целия ден..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен Аватара на L0ST
    Еми случва се, но като цяло не. Моето си е мое, не съм длъжен да им споделям всичко и мисля, че го знае.
    Lexynnka

Мега фен Аватара на ameli
    Понякога. Примерно:
    -Какво ти има?
    -Нищо.
    -Казвай!
    -Няма, остави ме!
    -А ти ще ми кажеш нещо и ще видиш 'няма и остави ме'..

http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

не ми прави никакъв проблем

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Еми случва се, но като цяло не. Моето си е мое, не съм длъжен да им споделям всичко и мисля, че го знае.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от petiam
    не ми прави никакъв проблем

Хаха,то ако за това ми правят проблем,не естесвено,ако реша ще споделя....

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Не.Ако реша-споделям.В крайна сметка това си е мой избор дали да споделям или не.Понякога като ме видят да рева и настояват да им кажа какво има за да оправиме проблема и аз им казвам.Но все пак избора си е мой.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Не. Нито може да се каже че и споделям всичко, нито че не и.
    Средно положение.
    Моя работа дали ще и споделям или не.

азз по принцип никак не съм по споделянето.. така чее ако иска да й споделя нещо аз просто казвам че нямам нищо за споделяне и си трая.. и не ми казва нищо :]
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Голям фен Аватара на Stellsy
    Пита ме само какво съм правила през деня на училище.. ако ми се говори и разказвам, но не в подробности.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Не. Нито може да се каже че и споделям всичко, нито че не и.
    Средно положение.
    Моя работа дали ще и споделям или не.
    +1 Имам си личен живот,ако преценя,че не искам да споделя-няма
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    По балкана някъде..
    Въпреки,че вече достигнах такива години в които опитвам да водя колкото се може по самостоятелен живот, майка ми все още ме кара да споделям разни работи които по принцип не и влизат много много в работата . Обаче ако не и кажа почва едно цупене..
    ACϟDC

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Аз нямам такъв проблем.Родителите ми не могат да се оплачат от липса на споделяне от моя страна.Те са нещо повече от приятели за мен и си говорим за всичко.В повечето случаи ми идва музата да приказвам много и разправям дори и най-незначителни неща.. но както казват родителите - всичко което казват децата е важно. Ако ме мързи да говоря просто ме питат как е минал денят например и аз откроявам най-важните случки. ^^

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Пхах, майка ми се чуди как да ме накара да млъкна и вече не ме пита какво е станало на даскало, просто защото веднага почвам да говоря още като я видя. Ама принципно й казвам само лигавите и забавни неща, с проблемите не се занимавам аз, к'во остава да занимавам нея.

Голям фен Аватара на cveteto64
    Цитирай Първоначално написано от Monstre
    Пхах, майка ми се чуди как да ме накара да млъкна и вече не ме пита какво е станало на даскало, просто защото веднага почвам да говоря още като я видя. Ама принципно й казвам само лигавите и забавни неща, с проблемите не се занимавам аз, к'во остава да занимавам нея.
    Леле и аз съм така майка ми се чуди как да ми затвори устата вече
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Цитирай Първоначално написано от Stellsy
    Пита ме само какво съм правила през деня на училище.. ако ми се говори и разказвам, но не в подробности.
    i as
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Еми случва се, но като цяло не. Моето си е мое, не съм длъжнa да им споделям всичко и мисля, че го знае.

Не. Аз не споделям с майка и тя няма проблем с това.
    Проблема със споделянето ни бе още в началото.. Когато аз искам да споделя на нея не й се слушаше, когато тя искаше да споделя на мене вече не ми се говореше и така с времето спряхме да общуваме освен ако не е за стандартните, обикновенни неща от ежедневието

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

....не и споделям, щото си я знам.. и знам, че няма да ме разбере.

При мене е горе доло така:
    -Какво има?
    -Нищо.
    -Е как нищо...виж се че ревеш
    -Нищо ми няма остави ме
    -Ми хубаво тогава няма как да ти помогна..(и си излиза)
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Град
    Враца
    Ми при мен проблема е, че тя не иска да ме слуша Аз й разправям некви забавни истории, след 5 минути ме пита нещо, което съм й го разказвала преди малкоооооо Въобще не ме слушаааааааааааааааааааа Ма аз все си й разправям, имам нужда просто да си изкажа емоциите от училище Ма лични неща от сорта на тва кой си харесвам и кой не - не споделям и не бих Често ми излиза с номера, че трябвало да сме приятелки, глупости, амаа няма да стане
    еlsy

Голям фен Аватара на dimi93

Re: Майките ви правят ли ви проблем,ако..

Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    не искате да им споделяте нещо..??
    Мойта вече почва да ме нерви:"Ще се неучиш да споделяш..." Еми не искам,съжалявам...

пп:скапа ми настроението за целия ден..

О, да иска да и споделям, но вече се примири, че няма какво да и кажа (или че няма да и споделям). А сестрите ми (близначки на 13) ги кара непрекаснато да и споделят, дори им е вдигала скандали, удряла ги е, само защото са я излагали, че са на театър с класа, а вместо това са илезли из мола с приятелки.... (момичета на 13 години смятайте)... Аз съм на близо 17 и на мене също ми прави проблеми! Непрекъснато ме пита каде излизам с кого и т.н. абе ужас!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Аз интимни неща с нашите не споделям... Майка ми ако разбере са гаджетата ми досега, ще ме изнесе от вкъщи сигурно.

Кво са умрели за моите проблеми не знам

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Рядко.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си