- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако ви дадат 200 лева...
Ще си купя двупосочен билет за влака с учиническото намаление(22лв)...за да отида до София и да се видя с момичето за което бих дал живота си...ще и купя подарък(някоя хубава книга~20лв)...и ще я заведа на театър(~20лв)...ще хапнем нещо(~20лв) ще я изпратя до тях и след това на гарата(20лв слагам и за билети за градския транспорт за двама ни)...обратно за Варна....останалите 98лв ще дам на някой,защото аз вече ще имам всичко което искамКакво повече ми трябва от това...важното е да ни е широко около душата
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
толко хубости изприказва за т'ва момиче, 'па накрая се оказа, че ти е широко... и закво ше ги даваш тия 102 лева? пари на вятъра, ебати.
я по-добре си шибни една чайка с разтворена ръка, щом ти е кеф, 'па си легни.
Кецове. : )
И ще ми останат за блузка.
Или пък кецове и фризьор
Или солариум, маникюр, фризьор и блузка.
емии
тъкмо имам да си попълня още една поредица, от която ми остават 2 книги - ~ 32 кинта
още една, че съм я затрил някъде- 16
48 досега.
с други ~ 20 бих взел един хубав букет за едно хубаво момиче, начи 68.
каварната май е към 100-ина кинта, значи тамън към 170, другите 30 ще останат за някой друг концерт![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
бих подарила на един човек книгата, която иска - 50 лв. с останалите бих отишла някъде наблизо за няколко дни.
ще ги дам на админа, за да разчисти форума, от всички идиоти, които са се насъбрали тука..
ще отида в мола да си купя някоя дрешка![]()
харесала съм си едно яко бельо -60 лв
една рокличка-30 лв
останалите в картата със спестяванията
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
на момента си вземам Adidas Gazelle-та, точно с тези цветове, които искам..![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
давам ги в няква детска градина или нещо подобно.
не съм лишен от нищо, а и не ми трябват пари за момента.
ше си татуирам герба на Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija и другаря Тито!
всичкото за парцал или обувки..
най-вероятно че си ги спестя тия 200 и ще събера още 800 че съм навитак много на едно златно часовниче![]()
Дай ми 1000 и тогаа.Иначе бих си зел яка компютърна игра
Кво стаа