Същото е и при мен не, че и аз много уча, но все пак съм с най-добрия успех. Аз толкова се мъча и после в училише не целия клас, но почти всички преписват от мен без да са отворили учебник, получават петици, шестици, а на мен ми става толкова кофти като чувам как учителите им казват "Браво, справил/а си се отлично" и как искам в този момент за извикам, че е преписано от мен, но не става...
Понякога се опитвам да ги излъжа, че не съм правила, но така и така ще разберат в часа, че съм ги излъгала, не че нещо, но все пак са ми приятели и никой няма освен тях. Опитвам се да скрия тетрадката или просто им казвам, че отивам до тоалетната за да престанат да искат тетрадката за да препишат...
А те така са свикнали, че онзи ден казах, че отивам до лафката и не бях извадила тетрадката от чантата си, а пък оня е ровил в чантата ми, взел тетрадката и преписал домашното, като се върнах тетрадката беше върху чина попитах го и той си призна...
Помислете си вече до такава степен са нахални, че не мога да ги търпя идва ми да изкрещя, но просто няма какво да правя.