- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преписване помощ!
Същото е и при мен не, че и аз много уча, но все пак съм с най-добрия успех. Аз толкова се мъча и после в училише не целия клас, но почти всички преписват от мен без да са отворили учебник, получават петици, шестици, а на мен ми става толкова кофти като чувам как учителите им казват "Браво, справил/а си се отлично" и как искам в този момент за извикам, че е преписано от мен, но не става...
Понякога се опитвам да ги излъжа, че не съм правила, но така и така ще разберат в часа, че съм ги излъгала, не че нещо, но все пак са ми приятели и никой няма освен тях. Опитвам се да скрия тетрадката или просто им казвам, че отивам до тоалетната за да престанат да искат тетрадката за да препишат...
А те така са свикнали, че онзи ден казах, че отивам до лафката и не бях извадила тетрадката от чантата си, а пък оня е ровил в чантата ми, взел тетрадката и преписал домашното, като се върнах тетрадката беше върху чина попитах го и той си призна...
Помислете си вече до такава степен са нахални, че не мога да ги търпя идва ми да изкрещя, но просто няма какво да правя.
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."