- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преписване помощ!
Добър ден =) Имам един проблем който наистина незнам как да реша.Не съм някакъв много умен ,обаче става така ,че много хора искат да преписват , дори по-голямата част от класа,те са ми приятели , аз съм от типа хора които са печени и от готините :Д , но пък си и уча ;д , въпроса е ,че почти всички ме харесват и съм приятел с тях,обаче много искат да преписват от мен а това ме дразни,не казвайте ,че съм някакъв олигофрен , но ми става кофти да чета цял ден за някакъв тест и накрая някакъв който не е погледнал нищо препише всичко , видят това което е написал и много от хората имат 5-6 при условие ,че е видяно от мен,не е проблем и те да имат висока оценка,но ми става кофти ,че аз съм се готвил а те без нищо просто искарват висока оценка,но пък ако не им давам и се държа като глупак може да ми се сърдят..
Дръж си на своето.Защото си си прав.Пък на тях ще им минеКолкото повече им даваш,толкова повече ще ти се качват на главата.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ъм, какво толкова сложно има ? Нали си от печените и готините, които учат, апък хем ти не ти е хубаво да преписват от теб ? Сиктирдосваш ги и това е или седни до хората, които си знаят и не преписват толкова масово !Първоначално написано от Barrmana
Недей да учиш и преписвай като другите![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Мда! Това е пълна боза... много мразя някой да не е отворил учебника ама изобщо и накрая да ми увисне като сопол да преписва от мен ...![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Aми казваш че незнаеш...лъжеш ги че не си учел..и като ви връщат тестовеете се кефиш че си изкарал късмет!С хитрост!Първоначално написано от Barrmana
![]()
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Aми казваш че незнаеш...лъжеш ги че не си учел..и като ви връщат тестовеете се кефиш че си изкарал късмет!С хитрост!Първоначално написано от Barrmana
![]()
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Същото е и при мен не, че и аз много уча, но все пак съм с най-добрия успех. Аз толкова се мъча и после в училише не целия клас, но почти всички преписват от мен без да са отворили учебник, получават петици, шестици, а на мен ми става толкова кофти като чувам как учителите им казват "Браво, справил/а си се отлично" и как искам в този момент за извикам, че е преписано от мен, но не става...
Понякога се опитвам да ги излъжа, че не съм правила, но така и така ще разберат в часа, че съм ги излъгала, не че нещо, но все пак са ми приятели и никой няма освен тях. Опитвам се да скрия тетрадката или просто им казвам, че отивам до тоалетната за да престанат да искат тетрадката за да препишат...
А те така са свикнали, че онзи ден казах, че отивам до лафката и не бях извадила тетрадката от чантата си, а пък оня е ровил в чантата ми, взел тетрадката и преписал домашното, като се върнах тетрадката беше върху чина попитах го и той си призна...
Помислете си вече до такава степен са нахални, че не мога да ги търпя идва ми да изкрещя, но просто няма какво да правя.
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Първоначално написано от elito0o0o0
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
В най-добрия случай да оставиш да препишат от теб само приятели.Поне аз така правя,на другите им казвам,че нищо не знам и след няколко опита се отказват.Та ние сме пет момичета в класа и взаимно си помагаме. :P
И аз много мразя така!![]()
.. от какъв зор,, някой който не е учил изобщо а си е правил "кефа" да препише и после айде 5,6 и учителите да го мислят за голямата работа.
![]()
![]()
![]()
Понякога давам да преписват ! Ама това става супер РЯДКО!! В повечето случаи,, казвам че всичко ми е грешно и не искам да имат и те грешни работи(което всъщност си го измислям ,, за да им откажа по възпитано,, знам,, че е тъпо ама ..),, ама така или иначе те се осещат и спират да искат. Цупят се малко,, ама после им минава и така поне не ме питат повече и ми е по добре,, а понякога съм на кеф и ми е все едно какво ще стане. Единствените случаи в които 100% процента отказвам са писменните когато трябва да пишем например съчинение или да разказваме за нещо,, да развиваме тема,, тогава няма шанс да дам.
![]()
Може ако искаш да не им обръщаш внимание да се правиш на луд - пък да си мислят квото си искат.. Все пак не си длъжен да учиш и заради тях!![]()
![]()
Tom Novy ft. Lima - Take It
![]()
![]()
Истинското богатство за човека е доброто, което е сторил за света.
Ти пък не си длъжен да им помагаш. Винаги има такива хора. Учи си и си изкарвай оценките, егоистично звучи да, но пък си дръж на своето. Нека си седнат на задниците, защото на матурите никой няма да им помага нали?! Риск може да бъде, защото може да си загубиш приятелството с някой, но с това ще докажат дали са такива.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
...умря циганката дето те хвалеше...![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!