- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Интересноо
има няма 5-10 минути мислих заглавието но както и да е.. Неска лафихме с една приятелка два часа информатика и по едно време тя вика абе вие момчетата само за секс мислите? Кажете си мнението плййсзащото за първи път го чувам от момиче
Вярно е!!!! Само тва ви е в Ъкъла :P :P :P
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ако проучванията на американските учени са коректни - да, вярно е.
Такава ни е природата..![]()
Вафла..
Първоначално написано от whitediamond
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Сякаш момичетата не си мислим също много за това.
И за шопинг.![]()
Напълно естествено е вие, момчетата, да се вълнувате силно от това. Не го приемам като порок в никъв случай.
Да, само за това мислим, защото такива ни харесвате![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ХАХА затова ще си останете убитаци, хубаво е че има изключения все пак.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Нищо и ти ще разбереш някой ден, че няма изключения, просто има мъже, които добре го прикриват.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Днес ей тази картинка беше включена в края на презентация по литература:
![]()
Зависи.Има и някои свестни момчета,които не мислят само за секс,но повечето на днешно време само за това мислят.![]()
За какво друго трябва да мислим и защо ние, които мислим само за секс не сме свестни?Първоначално написано от danibebi
бе тоя Chacho много истини казва бе![]()
между другото има и момчета дет не гледат само секса,е ясно е че присъства обаче не е толкоз запалено желанието.
ТО си е до човек и до средата в която е : )
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991