.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79

МЕЖДУЧАСИЯТА

Какво са за вас и вашия клас междучасията?... За моят клас това е време за преписване на домашно... А при вас?..

Ми аз от класа си нямам много приятели,затова в междучасията ходя при приятелите си...разхождаме се из даскало,коментираме,говори ме си...такива.
    А домашни преписвам винаги 1 час,все имаме предмети,дето даскалите са шматки и ни дават да си правим квото искаме.
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    хммм-разхождам се с фр,лафим си,лигавим се,издивяваме,ядем(аз не ама... )

иначе домашни пиша в часовете(особено в час по руски)
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    време за кавги, всичи се карат
    за мен: време да гледам сеирът им , да пия кафе и да пуша
    (#) ...thats a cookie...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    Ми аз от класа си нямам много приятели,затова в междучасията ходя при приятелите си...разхождаме се из даскало,коментираме,говори ме си...такива.
    А домашни преписвам винаги 1 час,все имаме предмети,дето даскалите са шматки и ни дават да си правим квото искаме.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Междучасията мразя да стоя в стаята, сякаш съм в някой затвор.
    Затова излизам, и в повечето случаи закъснявам..
    Вафла..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Време за почивка/отмора..Забава
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Слушаме музика,говорим си,излизаме,обсъждаме даскалите,правим пищови,смеем се,правим простотии и те така

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ами общо взето в коридора, някой се шегуват, говорят, пускаме радио, други като е топло излизат навънка, говорят с другите класове. Някой път ако се наложи учим или правим пищови. Ходим в стаите при другите класове и така. Забава
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

За ядене, за преписване, за ходене пред даскало някой да пушат..

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Повече от фен Аватара на whitediamond
    В нашето даскало сичките излизат да си дръпнат и в повечето случаи закъсняват ...

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Еми ние сме си една групичка цяла редичка и през междучасието или играем на нещо или се ебаваме със злетата ... лафим си.. хилим се. ... Ядем, някои се гледат влюбено... ... А другите групички най-често ядът ии.. абе смотани са... не ги гледам к`во правят...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Време за ядене и цигари..и игра на карти Време за лиготии и правене на глупости и понякога учене и писане на домашни
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ми там 2-3-мата дето пушат излизат навънка изолирани баш до горичката.. Останалите си правим купона в стаята; а карти се носят само за заместника по английски. Говорим, крещим... в съседния кабинет падат картините сиг.

Разхождаме се из коридора,преписваме домашно,ядем иЛи слушаме музика .. и други

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Преди беше забавно,почивка,ходене до Макдоналдс и доза разбиващ смях.. а сега откакто съм си самичка, са пълно мъчение. Даскалото в момента ми се струва като затвор. Ама сеа.. шанс.. А и доста пъти е време за писане на домашно.. но зависи
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Време за ядене и цигари..и игра на карти Време за лиготии и правене на глупости

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Емии излизаме, говорим си , хилим се, ядем, преписваме.
    Нормалните неща..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Нормалните неща..
    +1. Някои играят белот, други се занимават с щуротии. Ех, рекох щуротии и се сетих за днешната сценка . Един съученик сложи дъвка в косата на съученичка и ние и рекохме, че сигурно за да се махне ще трябва да и се отреже някой кичур. Тя си пада кифла и прие тежко възможността да бъде развалена прическата и. Ядоса се и взе плика на виновника и го разкъса, забележете, със зъби . Разпиля му работите по земята, а химикалката му я изхвърли през прозореца. След това пък се приближи към него и го наплю няколко пъти, при което направих асоциация с кобрите, които като са раздразнени плюят отрова на няколко метра разстояние .

Повече от фен Аватара на sian4eto
    време в което да идем до лавката да видим някой познат от съседния клас и да си поговорим

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Абе като се замисля часовете са като междучасията.. ние в БЕЛ играем на карти,бинго,точки,морски шах.. приказваме си... оная всеки час ни изпитва и сигурно вече почти всеки от `групичката на Шаро` има по 5 6 оценки ... да не забравим бележките и музиката.. преписване.. учене... понякога и ядем в часа В междучасието се чува едно - ж ж ж жжжжжжжжжжжж ж ж ж ж жжужужу жжж жужу като няк`ви пчели сме.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен Аватара на nadetyYy
    Еми време за ядене,разходка до магазина,по коридорите,слушане на музика,главно бърборене и смях (много са ни забавни момчетата)
    Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!

15.08.2011г.

Мега фен Аватара на ameli
    повечето преписват или си приказват, насядали по чиновете
    аз в стаята през междучасието никога не седя се съм из коридорите при другите класове
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на L0ST
    Ако има пищови за правене - правим. Сега акто е топличко по двора, сядаме по пейките, коментираме момичетата , ядем....след това пак ядем и така Общо взето из коридорите, по двора, нормалните работи
    Lexynnka

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от kris4ety14
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Нормалните неща..
    +1. Някои играят белот, други се занимават с щуротии. Ех, рекох щуротии и се сетих за днешната сценка . Един съученик сложи дъвка в косата на съученичка и ние и рекохме, че сигурно за да се махне ще трябва да и се отреже някой кичур. Тя си пада кифла и прие тежко възможността да бъде развалена прическата и. Ядоса се и взе плика на виновника и го разкъса, забележете, със зъби . Разпиля му работите по земята, а химикалката му я изхвърли през прозореца. След това пък се приближи към него и го наплю няколко пъти, при което направих асоциация с кобрите, които като са раздразнени плюят отрова на няколко метра разстояние .
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си