- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МЕЖДУЧАСИЯТА
Какво са за вас и вашия клас междучасията?... За моят клас това е време за преписване на домашно... А при вас?..![]()
Ми аз от класа си нямам много приятели,затова в междучасията ходя при приятелите си...разхождаме се из даскало,коментираме,говори ме си...такива.
А домашни преписвам винаги 1 час,все имаме предмети,дето даскалите са шматки и ни дават да си правим квото искаме.![]()
Първоначално написано от finger4o
хммм-разхождам се с фр,лафим си,лигавим се,издивяваме,ядем(аз не ама...)
иначе домашни пиша в часовете(особено в час по руски)![]()
![]()
![]()
![]()
време за кавги, всичи се карат
за мен: време да гледам сеирът им, да пия кафе и да пуша
![]()
(#) ...thats a cookie...
Междучасията мразя да стоя в стаята, сякаш съм в някой затвор.
Затова излизам, и в повечето случаи закъснявам..![]()
Вафла..
Време за почивка/отмора..Забава
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Слушаме музика,говорим си,излизаме,обсъждаме даскалите,правим пищови,смеем се,правим простотии и те така![]()
Ами общо взето в коридора, някой се шегуват, говорят, пускаме радио, други като е топло излизат навънка, говорят с другите класове. Някой път ако се наложи учим или правим пищови. Ходим в стаите при другите класове и така. Забава![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
В нашето даскало сичките излизат да си дръпнат и в повечето случаи закъсняват ...![]()
Еми ние сме си една групичка цяла редичка и през междучасието или играем на нещо или се ебаваме със злетата ... лафим си.. хилим се.... Ядем, някои се гледат влюбено...
![]()
... А другите групички най-често ядът ии.. абе смотани са... не ги гледам к`во правят...
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Време за ядене и цигари..и игра на картиВреме за лиготии и правене на глупости и понякога учене и писане на домашни
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ми там 2-3-мата дето пушат излизат навънка изолирани баш до горичката..Останалите си правим купона в стаята; а карти се носят само за заместника по английски. Говорим, крещим... в съседния кабинет падат картините сиг.
Разхождаме се из коридора,преписваме домашно,ядем иЛи слушаме музика.. и други
![]()
Преди беше забавно,почивка,ходене до Макдоналдс и доза разбиващ смях.. а сега откакто съм си самичка, са пълно мъчение. Даскалото в момента ми се струва като затвор. Ама сеа.. шанс.. А и доста пъти е време за писане на домашно.. но зависи![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Емии излизаме, говорим си , хилим се, ядем, преписваме.
Нормалните неща..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
+1. Някои играят белот, други се занимават с щуротии. Ех, рекох щуротии и се сетих за днешната сценкаПървоначално написано от cherrygloss
. Един съученик сложи дъвка в косата на съученичка и ние и рекохме, че сигурно за да се махне ще трябва да и се отреже някой кичур. Тя си пада кифла и прие тежко възможността да бъде развалена прическата и. Ядоса се и взе плика на виновника и го разкъса, забележете, със зъби
. Разпиля му работите по земята, а химикалката му я изхвърли през прозореца. След това пък се приближи към него и го наплю няколко пъти, при което направих асоциация с кобрите, които като са раздразнени плюят отрова на няколко метра разстояние
.
време в което да идем до лавката да видим някой познат от съседния клас и да си поговорим![]()
Абе като се замисля часовете са като междучасията.. ние в БЕЛ играем на карти,бинго,точки,морски шах.. приказваме си... оная всеки час ни изпитва и сигурно вече почти всеки от `групичката на Шаро` има по 5 6 оценки![]()
![]()
... да не забравим бележките и музиката.. преписване.. учене...
![]()
понякога и ядем в часа
В междучасието се чува едно - ж ж ж жжжжжжжжжжжж ж ж ж ж жжужужу жжж жужу
![]()
![]()
като няк`ви пчели сме.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Еми време за ядене,разходка до магазина,по коридорите,слушане на музика,главно бърборене и смях (много са ни забавни момчетата)![]()
![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
повечето преписват или си приказват, насядали по чиновете
аз в стаята през междучасието никога не седясе съм из коридорите при другите класове
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ако има пищови за правене - правим. Сега акто е топличко по двора, сядаме по пейките, коментираме момичетата, ядем....след това пак ядем и така
Общо взето из коридорите, по двора, нормалните работи
Lexynnka
Първоначално написано от kris4ety14
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()