.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

ако може мнения по въпросът.МОЛЯ!

Здравейте! Знам,че не е за първи път това,което ще кажа..но исках да споделя тук и ако може да получа мнение по въпроса..Значи първоначално харесвах едно момче доста дълго около 5 месеца..исках много да го забравя,но така и така неможех.Но едно момче промени мисленето ми изцяло..Той е от класа на това момче,което харесвах доста дълго,но не ми пукаше..Почнахме случайно да си пишем така..мислех,че няма да е трайно,но той ми писа ден след ден,но си има приятелка..Но с мен се държи съвсем като с приятелка..В училище ми се усмихва закачаме се..гледаме се..ии така ме кара още повече да го захаресвам..незнам какво да си мисля..Моята приятелка му беше казала един ден,че едно момиче го харесва,но и казах да не казва,че съм аз..(всъщност бях против да му казва изобщо..) ноо той доста се заинтригува и искаше да разбере кой е..но според мен се е досетил,защото съм мн близка с това момиче и все двете се движим..Но въпроса е..Какво да правя как да постъпя..да продължа да си пиша с него..докато скъса с приятелката си..какво да мисля дали ме харесва според вас.. Ще съм ви доста благодарна ако ми отвърнете

а и случайно ако сте ме разбрали по погрешка..имах предвид,че се държи с мене като приятел..добър приятел..иначе другото си е достоверно..Благодаря

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми щом се държи приятелски с теб, мисля че не трябва да се надяваш на нещо повече. пък и да не излязат проблеми с приятелката му. Не прави същата грешка да страдаш 5 месеца. Просто поговори с него, признай му чуствата си, да знае, и ти да не се измъчваш. Виж дали ще си промени държанието, и така можеш да разбереш дали те харесва нещо.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Според мен тряа да продължите да си пишете,но не да му досаждаш прекалено. Щом се закачате и гледате значи не е просто приятелство.. според мен може да се продължи в нещо повече Може пък да те харесва.но не чак толкова че да скъса с неговата заради теб!Възможно е нали?

Повече от фен Аватара на elizabethg
    ЗАБРАВИ ГО!!!Той си има приятелка...сама можеш да се досетиш що за стока еНе забравяй,че връзка не може да се гради върху остатъци от друга връзка...

Ти си решаваш...

Пробвайте някой път докато си пишете да му предложиш да играете на истина или предизвикателство и с леки въпросчета му намекни нещо. Щом толкова сте се сближили едвали ще те излъже

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Той си има приятелка. Ти го харесваш и си мечтаеш да се получи нещо защото той се е закачал с теб, но в същото време се държи приятелски... Ами продължете да си пишете, да излизате и всичко останало. Ако евентуално скъса със сегашната си приятелка ти можеш да му признаеш какво чувставаш... а ако му кажеш сега можеш и да си навлечеш нещо от аверката му.
    А това с "Истина или риск" също не е лоша идея. Пробвай
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ми щом го харесваш толкова много - кажи му..Сподели му чувствата си,след това сама ще разбереш дали има чувства към теб..

Но щом се отнася приятелски към теб - не се надявай на нещо повече..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

ами аз му казах преди 1 седмица някъде..така де..накарах една моя приятелка да му каже..не бяха положителни резултати..изсмял се е и е казал не..и че си има приятелка и,че не ме харесва..и спряхме да си пишем..а същевременно един от най-добрите му приятели ми беше казал,че когато сме си писали и закачали той ме е харесал на 100 %..но на..съвсем друго е казал на приятелката ми.. много гадно ми стана и неудобно когато се засичаме..ии не изтрах и след няколко ддена му писах и му обясних..и казах,че просто ми е бил симпатичен нищо повече..но вече не е така..и да не се тревожи,но да си останем приятели..и той се съгласи и си писахме преди 2 дена..и спря..нз съвсем други отношения има сега към мен..и не пише..просто коренно различно се държи..много съжелявам за всичко..но най-гадно ми стана,че не ми даде шанс..

Град
    Русе
    Много тъпо си постъпила..Как може да пратиш приятелка да сподели ТВОИТЕ чувства ..
    Признавам си,че ако нещо такова се случи и с мене - на момента го бих отрязала..Много детинско е

SmilezZz
    ами да но.. какво като му кажа аз..също може би така щеше да каже..така или иначе за жалост не може да се върне времето назад..и и нищо няма да се получи ...[/b]

Град
    Русе
    Права си..
    Ама сега пък да не изпаднеш в някаква депресия..Да не ти пука..Излез с приятели,намери си някакво хоби..
    Все пак той няма да е единствения,който ще срещнеш през живота си

права си..но там е гадното,че с него забравих момчето което харесвах половин година..а сега и при него не стана.. ;[

При положение,че знаеш,че си има гадже и щом се държи с теб само като с приятелка не мисля,че трябва да се занимаваш с него.Остави го и това е.. после може да си имаш проблеми с приятелката му!!!

да..това и правя оставям го,защото ще стане лошо ако се сдърпам с приятелката му..ще чакам да скъсат.. хах

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от marcy
    да..това и правя оставям го,защото ще стане лошо ако се сдърпам с приятелката му..ще чакам да скъсат.. хах
    Ако много се обичат има да чакаш...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си