Здравейте! Знам,че не е за първи път това,което ще кажа..но исках да споделя тук и ако може да получа мнение по въпроса..Значи първоначално харесвах едно момче доста дълго около 5 месеца..исках много да го забравя,но така и така неможех.Но едно момче промени мисленето ми изцяло..Той е от класа на това момче,което харесвах доста дълго,но не ми пукаше..Почнахме случайно да си пишем така..мислех,че няма да е трайно,но той ми писа ден след ден,но си има приятелка..Но с мен се държи съвсем като с приятелка..В училище ми се усмихва закачаме се..гледаме се..ии така ме кара още повече да го захаресвам..незнам какво да си мисля..Моята приятелка му беше казала един ден,че едно момиче го харесва,но и казах да не казва,че съм аз..(всъщност бях против да му казва изобщо..) ноо той доста се заинтригува и искаше да разбере кой е..но според мен се е досетил,защото съм мн близка с това момиче и все двете се движим..Но въпроса е..Какво да правя как да постъпя..да продължа да си пиша с него..докато скъса с приятелката си..какво да мисля дали ме харесва според вас.. Ще съм ви доста благодарна ако ми отвърнете