.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Град
    Варна
    То всички с черни мерцедеси са мутри, всичките мутри само се чудят как точно някой да преебат и най-големия проблем на мутрите пък е, че минават на червено...

искам да съм мутра!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Абе, не знам, ама тия с аудитата много надъхани, бе.
    Нещо за момент се поставиха на мястото на "мутрата" със счупен джам.
    Това ме навя на мисълта, че явно и вие правите същите глупости като тях. Визираме и частта с опръскването с гьола. което ми е доста смешно...представих си гледката, не за друго.
    А оня, дето се надигна "Как така ще ми счупиш джама ако неволно съм те опръскал". Малко ми прозвуча като извинение. Ами ще гледаш да не пръскаш хората по улиците, за да не се набутваш 200леа за джам после, щом толко ти се свидят....

Супер фен Аватара на dead_princess
    убиецО опасен !

Цитирай Първоначално написано от realantisocial
    Един подобен изяде тухла след като нарочно мина през огромна локва, за да изпръска мен и един приятел. На всичкото отгоре това беше на ъгъла на Гурко и Раковска. Та след това нямаше заден джам.
    аз па с паве съм целил нек'ъв военен камион, беше неква промоция на тоя филм "гадни копилета", сеш се, просто минаваха през "сердика" около 6 така, на хората не им се верваше и статисчета във военни униформи

Тая тема ми навява спомени още като баща ми си беше купил БМВ от един дебеловрат... после като почнахме да го боядисваме и стягаме, трябваше да мием кръв от багажника, сам си направи изводите къв е бил оня... :д ама тва е друг въпрос, де.
    Та искам да кажа, хич не се занимавай с такива, щото не знаеш кви изроди има и не знаеш как може да ти скъса главата, без да му мигне окото ако е някой дето не си поплюва, за тва че се пази..

И между другото тука много филмирани персонажи, бря.
    Оня минал, ти от къде я изкара тая тухла, бе маа му стара, че и време да го замериш, та да му уцелиш прозореца, та-та-та...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Може да е държал пържоли в багажника.

Цитирай Първоначално написано от SunSmile
    Аз бих го надраскала!
    Я някоя нощ със спрей, я с ключовете от къщи... 8) 8) 8)
    wilica power bro
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    Цитирай Първоначално написано от Ubieco
    Тухли, павета баце, те мутрите не смеят да минат по улицата вече Само не ми е ясно, като някой си е купил готина кола и некав пикльо му счупи джама, дали нема да излезе и да му навре главата в гъзъ???
    Дали ?
    Ти специално в София най-многото да изядеш некой к.р в свинската селска мутра, друго не се сещам баце
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Простотия до шия,дами и господа.
    По-темата се изказа всичко,което може да се каже - докато има овце,ще има и вълци да ги ядат.Т'ва е.Всички други хлапетии с чужди снимки на импулса,със бг рап "музика" в ушите и истории стил "просранствена трансформация на захаро целулозен гел" са под коментар.В тази тема има макс 3 смислени коментара.

Този не е задължително един от тях.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от FredPerry88
    тоя alexandr0v май е онова ямболско селянче,дето го съсипахме от гаври и унижения наскоро)
    Верно ли бе? Аз що не се сещам?

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    По-лошото е, че не са само мутрите. Има и простаци с обикновени трошки, които пак се държат по същия начин.
    точно

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Баси гадните мутри.

Направих петиция срещу тях във фейсбук, обаче Убиецо нахлу у фермата ми със своето мутренско ауди и ми сгази всички кокошки и изпочупу колците с доматите
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си