- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Щпакли
мои да съм си отебал и свирки да са ми правили но никога несъм лизал момиче не че ме е гнус просто несъм го праил инт ми е кфо е чуството ... :P![]()
Ам.. ти не усещаш толкова много.. по-готиното чувство е да чуваш и усещаш момичето.. Прим на теб може да ти харесва като е много мокра тогава да я лижеш.. всеки харесва нещо и изпитва различни чувства![]()
така става, като не се ходи на училище... неграмотник![]()
чувство от самото лизане няма, примерно при мен често докато правя орална любов ми пада ;] обаче чуя ли я да пъшка, или усетя ли как краката й започват да треперятмалкия другар не се и поколебава дали да се изправи
СТРАШНО възбуждащо е да знаеш колко приятно й е на нея!
![]()
![]()
тодито неме интересува мнението ти ... инт ме на хора които могат да споделят чуството не да ми викат че немоа пиша ми кат неода често на даскало и ....
Пичага , запри малко дудуци, кавали, ебане, щпакли (о боже), а ходи малко на училище да те опитомат , че пишеш като Тарзан.Първоначално написано от Grimmboy
хОди се гръмни копеле![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Както каза ReachlessGirl - опитай и ще разбереш..
Що за тема ?
И наистина пиши малко по-грамотно,че изглееждаш смешен,но и едновременно жалък
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от ludiq0maks
![]()
![]()
![]()
![]()
там дето плюеш, недеи лижи , лек съвет ! :P
алоооу отебалия със свирките абе келеш ти най много 4 пъти да си правил секс за по 2мин и 32 сек ама отебал си билПървоначално написано от Grimmboy
щом не си лизал момиче ясно ми е какъв опит имаш в леглото.Марш при баба да ти разкаже за кумчо вълчо.
aNkLegIrL Да знаеш че не си праваТова че не е правил орална любов.. не означава че не е правил секс! Ок и шпакли е жаргонна дума и може да се каже че не съществува.. но тук сме да помагаме с каквото можем,а не да учим на български език..
Отговор по темата : При всеки е различно.. Всяка жена е различна и реагира на твоя език по различен начин. ТОЧКА![]()
абе хората на по 50 стават и не могат да кажат че са отебали тоя ми се хвали,не може да кажеш че си правил много секс а да не си правил една елементарна любовна игра
Дясната ръка каде я забрави?Първоначално написано от aNkLegIrL
It's too late...
Той не се хвали , а казва.. Неговата идея че е правил може би само вагинален секс , а не е правил орален => пита за мнения какво е чувстово..Първоначално написано от aNkLegIrL
немога да разбера що има такива глупави спамери неме интересувате но се радвам че има хора които ме разбират .... заради боклуците (спамерите) тоя саит ще стане тъп до година 2 а и да ви кажа ще пиша кат ми е кеф нали неви карам да пикаете седнали
Защо ли ми се струва,че нищо не си правил а просто ти се иска и се вкарваш в някакви филми с измислени анимационни героиама иначе пробваи като искаш да правиш Щпакли а пък съвкупното население на земята ще продължи да си прави Шпакли.
My Heaven is your hell
I'm bound to roam in the shadows
As the morning sun will rise
Bringing death I can't survive
I should spread my wings- I should fly
But tonight I choose not to hide
My Heaven is your hell
след 10тото прочитане разбрах що годе нещоПървоначално написано от Grimmboy
яко зле си
И едва ли има някой който споделя лапешкото чувство
Щпакли![]()
![]()