.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Най-добрия пищов?

Предлагайте начини за правене на пищови?
    Нашия клас имаме един начин:
    Преди часа (в междучасието) по който ще ни изпитват, чистим хубаво дъската (от белите дъски с маркери. Надали има вече черни с тебешир) със спирт. След което пишем с маркер важни работи за урока и т.н. на дъската. Изчакваме 2 мин след което с кърпичка за нос търкаме написаното. Остават сиви следи които даскалките не виждат а ние да... дори от последния чин!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Глог

Мега фен
    Град
    <3
    За най-добрия пищов ти трябва единствено да внимаваш да не те хванат. Дори и невидим да си направиш ако те видят,че преписваш гориш. В това съм се убедила през всичките тея години и никога не са ме хващали ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Никога не съм си правила, не мисля и да си правя. Дори да не ме хванат, пак ще ме гризе съвестта. Разчитам единствено на това, което знам, колкото и да не съм се подготвила по-малко от 4 нямам!

deagle

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream
    Никога не съм си правила, не мисля и да си правя. Дори да не ме хванат, пак ще ме гризе съвестта. Разчитам единствено на това, което знам, колкото и да не съм се подготвила по-малко от 4 нямам!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

anonymous546178
    Guest
    Най-добрия е да си научиш
    Инак аз съм от старото поколение, листчета с формубите и в джоба, държиш заедно с него и една празно листче, като те питат кво е това вадиш празното

Ами аз попринцип на блезата с дългия ракав пиша квот трябва поглеждам и така,ама отвътре.

Град
    in my weird world
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    Инак аз съм от старото поколение, листчета с формубите и в джоба, държиш заедно с него и една празно листче, като те питат кво е това вадиш празното
    +1
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    който казва,че никога не е ползвал пищов или лъже или е хипер умен.
    Аз пиша по ръцете си или отвътре на листа

в моливника си имам пищови,по чина.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

ако ме изпитват устно сядам там разменяме си чиновете и сад една колона има чин (2рия подред) и там си слагаш учебника и ларш а иначе писмено на телефона

аз винаги си пиша на телефона колкото да вържа 3-ката и..до сега не са ме хващали
    hc sex,hc drugs,hc noiz
    that'z my fuckin choice!
    hardcore is my way of life,
    hardcore till the day I die!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Мда! ..

Моят начин на преписване ее.. суперски просто,но не мога да го обясня с думи.. трябва да покажа,че да разберете. До сега не съм имала проблеми с този вид преписване ,но в 80% от тестове и контролни не преписвам...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от raliichkaa
    ако ме изпитват устно сядам там разменяме си чиновете и сад една колона има чин (2рия подред) и там си слагаш учебника и ларш а иначе писмено на телефона
    на нас не ни дават да се местим
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Аз имам голям несесер и вътре си слагам някакво малко листче.
    Друг път пък имах варианта на теста по литература под чина, взет от съседния клас с верните отговори от помагалото.
    А днес си направих контролното по история с учебника под чина. Този е много дървясал. Ама е як де

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    По различните предмети различни методи.Понякога на ръката,телефона,моливника, арски.А по физика направо си изваждам един лист върху чина и там е написано всичко а тя мисли че е чернова

Голям фен Аватара на liim0nka
    Пиша си пищова пъхам го в несесера..по-хубав пищов не съм имала..и като искам да обърна листа(ако има на др страница писано) бъркам в несесера уж за гума..и цяло контролно мога да напрая
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Ами по всеки предмет различно- телефон,на чина,в несесера .. по стената .. по радиаторитее . Веднъж в 7ми клас правим контролно по физика . И аз понеже не бях научила едни зависимости и си ги бях написала на гърба на листа.. Смешното беше,че госпожата ми беше дала 4 точки за тях .. Ето така се изкарват шестици
    Неприлично Щастлива .. : )

Пиша си на телефона под формата на смс и си преписваам.
    Когато е устно изпитване нямам пищови. Тогава съм си научила, ако някои има идеа за "помагало" за устоно изпитване да каже!
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Ако ми се наложи да ме изпитват устно, ще си прочета каквото ми трябва на телефона, слагам hand-free -то и готово... и без това по цял ден в даскало слушам музика.

Пиша един малък лист, като ми дадат контронлното го вадя слагам го отгоре и слагам ръката в/у него. Като ми трябва дръпкав ръката и гледам. Не е никъв могод, но досега никога не са ме хващали, за разлика от дръгите където се чепят и си слагат листовето м/у крата, пишат се по подметките и други такива. Изглежда точно все едно си гледаш в конторлното... Не е подходящо за първи чин...
    The Devil Fucks like God makes Love.

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Аз пиша по ръцете си или отвътре на листа

в моливника си имам пищови,по чина.
    леле значи съм хипер умна,гордея се със себе си
    п.с.може със смс-и или пък(най-добрия варянт) bluetooth да си помагате целия клас,все някой трябва да е учил...

Цитирай Първоначално написано от muscle
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си