- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Две квачки за един петел.
Миналата седмица бях на Сандански и на главната улица попаднах на класическата идилия:
група момичета се насъбрали около 2 други,като едната заплашва 2-та,че ако не зареже въпросното момче ще й се стъжни живота.Пък и бандата си взела за да бъде по-страшна в очите на момичетоИнтересно за какъв тип става въпрос.
За първи път попадам на такова нещо.До сега съм гледала такива сцени само по новините + насилие.Но съм крайно възмутена.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз пък миналия ден в търново станах свидетел на:
-Знаеш ли кой съм аз?!
-Не
-Ще разбереш! Трите имена и ЕГН веднага!!! (Тази реплика се повтори поне 5 пъти в разговора)
но рая най ми хареса:
...
-А адреса не ми ли искаш бе?! Я плащай да не се обадя в полицията
Разговор между бизнесмен и една жена дето събираше таксите за паркинга, защото той не искаше да плати 50ст за 1 час престой![]()
Излязох много извън темата, но сега се пресетих, ще прощавате![]()
Иначе и аз съм бил свидетел на такива работи - грозни са.
Lexynnka
Ми селяни, кво искаш.Няма значение града, селяндури по манталитет - бол.
![]()
Аз не съм участвала в такива свади.
Абее смешна работа...![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
най-често такива глупости стават заради някой нафукан мухльо,дето сам не може да прецени коя мацка иска..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
аз пък оня ден станах свидетел на следната случка :
Вървя си аз по пътя и отстрани до мен вървяха други две момичетата и едното от тия се блъсна с едно срещу нея и като почнаха да викат
- ни са блъскай ма мършооо
- млъкни ма парцал
- ае млъкваий да ни ти са стъжниии
- ае ела де кво ми са отваряшш
- ела маа
аз направо още малко щяха да са сбияттт![]()
Едно момиче от школата ми по танци ..
Сбиха се ..
И половината й коса отиде долу на земята .. :#
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
ами де да знам..да ги СЕТИ и двете![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
За съжаление - България
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
А ти ходила ли си в чужбина че коментираш !? щото съм ходил и в Германия,Англия,Гърция,Тур ия....е мога да ти кажа че и там има същите боклуци,не само в БГ е така,не се притеснявай,само че тук процента е много голям.Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
На всякъде има селяндури,със самочувствие без покритие.
Точно така!Първоначално написано от Rounder
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥