Цитирай Първоначално написано от chocolador
Цитирай Първоначално написано от justwondering
Не мисля, че самото момиче е лошо, защото имах една съученичка в стария клас, чиято майка й беше казала, че аз съм й била "конкуренция". И тя ме мразеше, защото съм изкарвала по-високи оценки от нея, ама това беше мега тъпо!! Мисля, че ти просто си с твърде високо самочувствие, а тя- с твърде ниско. Ти си роден лидер, а тя иска да е такава, но не може. Гадно й е, че я засенчваш. Според мен не трябва да й натякваш, когато имаш по-хубава оценка, а да общувате повече, да се държиш по-мило с нея, да й покажеш, че не си някоя гаднярка, за каквато тя вероятно те мисли.

не е така..аз не и го натяквам, дори не съм си и го помисляла, това беше идея на една моя приятелка=] аз даже се опитвам да нямам никакви допирни точки с нея, в каквото и да е отношение, защото тя е доста избухлива и агресивна, дори напада..не само с думи
знам, че не си й го натяквала. Казвам само, че според мен съветът на приятелката ти (без да обиждам момичето) е тъп и не бива да се държиш гадно с нея. А това, че е "избухлива и агресивна и напада" малко не ми звучи логично. Опитай да поговориш с нея, да разбереш защо се държи така и да опиташ да сте приятелки или поне да не се мразите. Макар че чак пък да налита на бой...