Цитирай Първоначално написано от HHristov
Ти знаеш ли с кво се занимавам ?
Хъхъхъх да използваш крака на улицата е най-голямата глупост Никой кикбоксьор не би ползвал крака на улицата, а няма и нужда от тях Аз м-у тай бокс и кик бокс разлика освен лактите не виждам плус това те са 90% неприложими понеже много рядко се тренират...за борбата съм съгласен освен ако не е някоя шматка
С бокс, бухалка, нож който и да те подбара мамата ти е ебана ако ще и да имаш 983568324562384568192568192 черни колана сеш'се
Под "с бокс" той имаше предвид някой,който тренира бокс,не някой с бокс
Това за рядкото трениране не го разбрах(честно,идея си нямам какво искаш да кажеш ) така че ако обичаш обясни.
А краката на улицата може да ги ползваш,обаче не системно и нищо над лоукик,че като ти хванат крака и те подсекат/помогнат ти да си подобриш шпагата няма да е много приятно
Grassh0pper
Борбата има един наистина сериозен недостатък,и той е,че ако се биеш с повече от един противник,докато правиш единия на панделка,другият ще ти направи главата на палачинка с ритници.
И самочуствието не виждам с какво пречи,ако не се превръща в напереност.Има разлика между това да си вървиш и да знаеш,че ако някой ти скочи вероятността да го отнесе е голяма,друго е да се отваряш на всеки срещнат и да си мислиш "Мене няма кой да ме набиеее"