- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Маска за лице с аналгин
Четох някъде, че се прави маска за почистване на порите с аспирин, но аз в момента имам само ацефеин, нали няма да ми стане нещо от ацефеина ?.....обърках заглавието и вместо аспирин съм писала аналгин
![]()
You and me could write a bad romance
Caught in a bad romance...![]()
I’m a freak bitch baby
ништо ти ниама каквото е добре за теб е добре и за повърхността ти.аз един пък пробвах с аспирин и стана добре,втоиа път зех течен аналгин и стана се състото.такаче немислиа че има знацение само да не еникои антибиотик че тои много бавно се разтопиава пък и е скуп
Я кажете каква е тая маска.. :P
Ами обикновена, лесна за приготвяне маска. Стриваш 3-4 хапчета аспирин, за да станат на прах и ги смесваш с вода, за да стане хомогенна смес, толкова колкото да си намажеш лицето. Може да смесиш и с кисело мляко. Стоиш колкото време искаш , най- много 10-15 мин. Още от първия път ще видиш подобрение в кожата си. Маската подпомага за почистването на порите в дълбочина и премахва черните точки.![]()
I’m a freak bitch baby
С Парацетамол пробвай.. -.-
В аспирина има салицилова киселина, до колкото знам, и за това той има благоприятен ефект върху кожата.
За аналгина не знам.
П.П. Не е хубаво да се прави редовно тая маска.
Да не е хубаво да се прави редовно. По 2 пъти на месеца мисля, че беше.![]()
I’m a freak bitch baby
а да ви попитам на можели например със спазмалгон или някакав антибиотик , защото в момента нямам аспирин и не ми се ходи до аптеката![]()
Аз съм си правила маска с мед и сода действа като тази аспириноватаи съм доволна, но тя се прави всеки ден. Така има ефект
![]()
I’m a freak bitch baby
Аз преди 2г. ми казаха едн амаска за лице щото имах пъпки,със спирт и антибиотик,уж се изчистиха малко,но после пак се появиха и си раздразних мн кожата,и оттогава ме е страх да си правя каквито и да са маски със хапчета.
А някой може ли да ми напише КАК ТОЧНО се приготвя маската?
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Първоначално написано от aLLeyes0nME
I’m a freak bitch baby
Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
аспирин, спазмалгон, аналгин ... слагай квот имаш
![]()
![]()