Така знам че има друга тема но ..
Аз живея в Пловдив, на 12 (почти на 13) както и да е. Майка ми може да ме взима на работата но не искарвам много, смисъл понякога отивам такаа саамо да и помагам а пък и там не е интересно !!!!! Искам някаква работа например в мола като помощник-продавачка или нещо такова!! ДА, знам че съм малка но се нуждая, Неискам през цялото лято да седя пред компютъра... Малка съм за работа но просто имам желание!!! Моля не ме обиждайте от сорта : много си маллка .. и такива дрън дрън !!
Ако някои може да ме упъти нека ми помогне
![]()
Първоначално написано от kakichkataood
Момиче незаконно е под 16 години да се работи! Аз съм почти на 17 от Варна и не мога да си намеря работа, камоли ти... сори, изчакай да пораснеш и да завършиш и тогава. Сега можеш да работиш само при някои ваши приятели, но не и на работа в Мола (освен, ако магазина не е на ваши познати)...
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Знам че съм малка но искам просто да се занимавам и не съм казала че искам в мола просто давам пример
![]()
ддз... защо не пробваш с надомна работа? Имаше едни сайтове, дето като ги цъкаш и чакаш там 1 минута сабираш пари. Проучи го. В крайна сметка пробвай и с jobs.bgПървоначално написано от kakichkataood
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
детегледа4ка... примерно
в математиката 1+1=2
в живота 1+1=1
в живота 1 мъж + 1 жена = 1 дете
В МОЛ`а едва ли ще си намериш работа..Най-добре е да си намериш нещо друго..
Например:раздаване на брошури,плакати и тем подобни..Виждала съм също и деца да продават сладолед край морето..Една приятелка правеше и продаваше гривни..
Но доколкото знам,за да можеш да рабоиш на тези години - трябва подпис от родителя..
dimi93 мисля,че в Макдоналдс "приемаха" работници с навършени 17 години..Може да опиташ и там
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хей! Благодаря ти много за идеятаПървоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
dimi93 - за нищо..Дано те приемат![]()
УСПЕХ !!!
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Предлагам работа като рекламен консултант, която може да се работи когато ви е удобно по 1-2 часа на ден - свързана е със срещи с различни хора и представяне на каталози с продукти. Възнаграждението е от 80-100000 лв. Зависи от Вас! Ако се интересувате пишете на : saved_@abv.bg
^ Ей,педераст,да ти изсъхнат макарите с рекламните ти помии.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Първо жена съм, не мъж. Второ предложението е напълно реално и доходите са напълно възможни, но явно за такива като Вас е по-лесно да седят и плюят отстрани вместо да си седнта на д... и да започнат нещо ново и полезно !
А може би на тези като нас им е по-лесно да си търсят работа, а не да обикалят по форумите и да си пускат рекламните простотийки...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Не сме 1912. Детския труд вече е забранен и то със закон, но може да разкарваш кучета.
Не обикалям само форумите, пускам обявата и в големи сайтове като jobs.bg и rabota.bg .
Търсите ли още лица за рекламни консултанти?
Абе ние по на 19-20 години не можем да си намерим работа,пък какво остава за вас 12 годишните.Залягай над книгите и другото не го мисли.